Square Enix deelt twintig minuten gameplaybeelden Octopath Traveler II

0

Op de Nintendo Direct van vorige week werd Octopath Traveler II aangekondigd. Op de Tokyo Game Show is er al een stuk meer getoond van deze game, waardoor je nu twintig minuten aan gameplaybeelden kunt bekijken!

Het vervolg op Octopath Traveler volgt acht nieuwe reizigers op hun reis door het land van Solista. Elk van hen heeft zijn eigen verhaal te vertellen en hun paden lopen zelfs in elkaar over. In de gameplaybeelden wordt vooral de omgeving verkend, maar er komt ook een gevecht langs:

Vanaf 25:00 kun je de beelden van Octopath Traveler II bekijken.

De originele Octopath Traveler verscheen in 2018 en Erik was erg enthousiast in zijn review over deze RPG. Als je deze nog niet hebt geprobeerd, kun je een gratis demo uitproberen in de Nintendo eShop! Het avontuurlijke vervolg verschijnt op 24 februari op de Nintendo Switch.

Kijk jij al uit naar Octopath Traveler II? Laat het weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!