Wat spelen jullie dit weekend? [17 september]

  • Special

  • 17-09-2022 11:49

  • Erik

5

Tijd voor het weekend! En net als afgelopen week, zijn wij heel benieuwd wat jullie dit weekend allemaal spelen!

Maar eerst:

Dit gebeurde er afgelopen week

Deze week was er eindelijk weer een volwaardige Nintendo Direct. Hoewel je kunt uitvechten hoe goed ‘ie was (doe dat vooral in onze poll), zat ‘ie bomvol! In een vogelvlucht: Vervolg Breath of the Wild krijgt naam, Pikmin 4 officieel onthuld, Octopath Traveler krijgt sequel, Tunic komt naar Nintendo Switch en er is een nieuwe Fire Emblem! Daarnaast is er nog veel meer aangekondigd; check hier een overzicht.

Wat er verder gebeurde? Monolith Soft verbreedde zijn repertoire maar weer eens door aan Splatoon 3 te werken. Handige jongens, die Xenoblade-ontwikkelaars. Over Splatoon 3 gesproken: die verplettert (verkleddert?) alle records in Japan. Oh, en wees gerust: Advance Wars is niet geannuleerd, Nintendo wacht nog wel even met het bekendmaken van een nieuwe verschijningsdatum.

Opvallende releases:

Wat spelen jullie dit weekend?

Dan is het nu tijd voor jullie speelplannen! Welke games houd jij je dit weekend mee bezig? De N1-UP-redactie trapt af!

Erik
Ik zit nog volop in de wereld van Splatoon 3! Waar ik in deeltje twee eigenlijk nagenoeg exclusief met de Dualies speelde, verplicht ik mezelf nu ook andere wapens te proberen. Hoewel de boog me qua stijl wel trekt – is ‘ie qua speelstijl weer wat minder interessant. Ik houd toch minder van een afstandje Inklings snipen – ik wil actie. Wat dat betreft bevalt die shotgunparaplu me veel beter! Oh, en ik speelde de Harvestella-demo voor jullie (en natuurlijk voor mezelf). En dat is best leuk. Check hier mijn preview!

Erik zit nog volop in de wondere wereld van Splatoon 3

Robin

Ik ga weer verder met Fire Emblem Warriors: Three Hopes. De nieuwe Fire Emblem Engage zag er weer tof uit ook! Daarnaast denk ik ook weer aan Monster Hunter Rise: Sunbreak gezien we in September weer tegen nieuwe monsters mogen vechten, dus ik moet zeker weer wat trainen.

Evelyne

Na vorige week af gegaan te zijn in Mario Kart 8 en Splatoon 3 moest ik zeker bijkomen. Mitch en Dreon weten hier alles van!  Ik heb deze week nog wat SD Gundam Battle Alliance gespeeld, maar het verhaal blijft te warrig voor mij. Daarom doen we een stapje terug en gaan weer lekker Pokémon TCG online spelen. Inmiddels is de nieuwste set toegevoegd waar nieuwe decks uit zijn ontstaan. Of we ze aankunnen is een tweede! Daarnaast (als het weer meezit) gaan we nog wat stappen maken in Pokémon GO. Eventjes lekker de buitenlucht in.. Dat heb ik zeker nodig.

Robin rijgt lekker vijanden aan zijn zwaard dit weekend!

Deel dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

Dabsol-Tamadachi

17-09-2022

#6772

Jullie moeten op de redactie wel toegeven dat Evelyne van jullie de sportiefste gamer is want ik zie regelmatig in deze rubriek voorbij komen dat ze in de weekenden vaak op stap gaat om wat Pokémon te vangen in Pokémon Go.

Zelf ga ik dit weekend pas echt volop aan de slag met het trainen van mijn TemTem. Daarnaast speel ik in de avonden vast een zeker ook nog een paar potjes in Splatoon 3 in het Koopa Café want er zijn vast wel een paar gasten inhet Café om uit te dagen voor een grondoorlog.

lifegiving

17-09-2022

#6775

haha. kwa sportiefheid zou je zeker eens met Dreon moeten praten. Die was geloof ik heel erg sportief bezig!In deze regen Pokémon Go spelen is niet het beste, maar een frisse neus halen kan nooit kwaad Heel veel plezier met TemTem en Splat ze allemaal!!

oldman86

17-09-2022

#6773

Bezig met dream valley en farm together met vrienden online

ageQned

17-09-2022

#6774

Splatoon 3, Disney Dreamlight Valley, Ooblets, Bear and Breakfast en Radiant Silvergun.

Duncmasta

17-09-2022

#6777

Ik speel Pokémon Go als het weer het toelaat. Verder probeer ik iedere avond een paar chapters van 13th Sentinels.