Wat speel je dit weekend? [5 november]

  • Special

  • 5 nov 22 om 11:00

  • Erik

Tijd voor het weekend! En net als afgelopen week, zijn wij heel benieuwd wat jullie dit weekend allemaal spelen!

Maar eerst:

Dit gebeurde er afgelopen week

We begonnen deze week meet Halloween! En dat betekent griezelen: daarom vroegen we je naar je favoriete horrorgame. Maar algauw was het Bayonetta 3 wat de klok sloeg. PlatinumGames-held Kamiya uitte zijn dank naar Nintendo, fans vonden een geheime demo en Dennis sprak lofuitingen in zijn review. Oh, en Pikmin Bloom (da’s natuurlijk net Bayonetta :p) vierde zijn eerste verjaardag!

Verder maakt Ubisoft (deels) deels de inhoud van de DLC van Mario + Rabbids Sparks of Hope bekend. Begin volgend jaar mogen we een toren beklimmen, maar op Rayman moeten we nog even wachten. Oh, en wij deelden wat exclusieve gameplaybeelden van Harvestella met je! Verder is het tijd om een team te kiezen in het Pokémon-Splatfest, moest Mario Party-componist bijna 200 liedjes schrappen en lekte Sonic Frontiers helaas. Tot slot:struin jij mee in de Community Day Classic in Pokémon GO?

Opvallende releases:

Wat speel je dit weekend?

Dan is het nu tijd voor jullie speelplannen! Welke games houd jij je dit weekend mee bezig? De N1-UP-redactie trapt af!

Erik

Erik dwaalt dit weekend verder door de wondere wereld van Skyrim! That’s it voor deze keer van mijn kant.

Martijn

Deze week is het dan toch gelukt: ik heb Xenoblade Chronicles: Definitive Edition uitgespeeld! Dat was wel een heel lange game, maar eveneens geweldig en een favoriet. Genoeg keuzes nu: de ‘Extra Story’ Future Connected, Xenoblade Chronicles 2, misschien nog wat te vroeg voor Xenoblade Chronicles 3. Nee, het is tijd voor even wat andere games tussendoor.

Eigenlijk zo net na Halloween wel een goed moment om Luigi’s Mansion 3 weer op te pakken. Al een aantal keer met die game begonnen, maar nog altijd niet uitgespeeld. Vreemd, want ik vind het een erg sfeervolle en toffe titel! Daarnaast wil ik Mega Man 11 eens uitspelen op Superhero-moeilijkheidsgraad. Ik was nog bezig met Pikmin 3, Super Smash Bros. Ultimate’s ‘World of Light’ en Super Mario Galaxy. Mogelijk ga ik daar ook nog mee verder, maar het kan ook iets compleet anders worden. Keuze genoeg, maar wat het echt wordt? Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest is ook een prima keuze…

Het is altijd een goed moment om Luigi’s Mansion 3 op te pakken, Martijn!

Kitty

Ik ben nog steeds aan het ontspannend met Picross S6. Verder zal ik niet extreem veel gaan spelen!

Jeroen

Ik doe deze maand mee aan De Voorraadkast, dus ik ben bezig met Donkey Kong Country 2. Het is absoluut geen straf om een game uit deze franchise nog eens te spelen. Verder heb ik voor Playstation 5 net The Chant gekocht. Horror gecombineerd met de setting van de game, een soort cult, spreekt me enorm aan. Verder ben ik ook altijd bezig om mijn enorme backlog weg te werken. Daardoor ben ik de laatste tijd bezig met wat oude shmups zoals R-Type en Sturmwind EX, maar ook iets modernere titels zoals Bayonetta 3. Hij bevalt prima tot zover! De eerste twee vond ik heel goed, dus ik ben benieuwd hoe ik erover denk na het uitspelen van deel 3.

Dreon

Zoals jullie donderdag wel hebben kunnen zien, ben ik volop aan de slag gegaan met Harvestella. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van deze mooie wereld. Mijn eerste paar uur zijn goed bevallen, ondanks dat het spel een flinke introductie bevat. Ik kan niet wachten om meer van deze wereld te verkennen en mijn boerderij groter te maken!

Jeroen is bezig met Donkey Kong Country 2. Heb jij de 102% wel eens gehaald?

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

waluigi movie

0

Nieuws The Super Mario Bros. Movie krijgt Waluigi-DLC

01-04-2023

2

Kitty

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

3

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

4

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Discussieer met ons mee! 6

Wesleye98

05-11-2022

#7403‍

45 comments

Ik ga dit weekend nog verder met Mario + Rabbids en ga voor het eerst aan de slag met Sonic Frontiers! Heel benieuwd!

ageQned

05-11-2022

#7405‍

187 comments

Nice hoop dat het eindelijk weer is een degelijke Sonic game in 3d is. Maar ik vrees weer het ergste.

ageQned

05-11-2022

#7404‍

187 comments

Bayonetta 3 en Mario + Rabbids Sparks of Hope. Tenminste dat is de bedoeling heb zoveel games die ik nog moet doorspelen en momenteel speel ik teveel door elkaar heen, waardoor ik nooit iets kan afsluiten.

Arkalay

05-11-2022

#7406‍

26 comments

Ik speel nu South Park The fractured but whole. Lekker droog en laidback gamen.

Lelystadse

05-11-2022

#7407‍

28 comments

Mario + Rabbids Sparks of Hope en twijfel of ik Harvestella toch niet ga kopen

Monokuma

05-11-2022

#7408‍

101 comments

Dit weekend ga ik Splatoon 3 weer spelen en Donkey Kong Country 2.