N1-UP-poll: wil jij meer mobiele Nintendo-games?

  • Poll

  • 19 jan 23 om 10:10

  • Kitty

Volgens een recent gerucht komt er een mobiele game van Nintendogs aan. Wat vind jij van Nintendo’s mobiele uitstapjes?  

Wil jij meer mobiele Nintendo-games?

Tijdens de jaarwisseling vroegen we ons af welke game(serie) je graag zou zien in het komende jaar. De stemmen zijn geteld en Donkey Kong Country wint! Lees je mee, Nintendo?

Van welke franchise zou jij graag een Switch-release of aankondiging zien in 2023?

Hopen kan altijd, toch?

Meer mainline Pokémon!

5%

Een vervolg op Pokémon Legends

10%

Een open wereld Mario-game

23%

Donkey Kong Country

23%

Star Fox

8%

F-Zero

13%

Anders…

20%

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

0

Special Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

03-02-2023

1

Rik

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Discussieer met ons mee! 6

Dabsol-Tamadachi

19-01-2023

#8367‍

261 comments

Ik zie Nintendo's mobile games als instap versies van hun bekende franchises die je in een dood moment voor een paar minuten erbij haalt en hun IP's bij het grote publiek promoot dus ik zou als frequent MKT speler meer Android/iOS games zeker aanmoedigen. 

Al hoop ik het meest dat Nintendo nog eens een premium mobile game zoals Super Mario Run maakt zonder enige microtransanties zijn meer games zoals MKT logischer om te verwachten.

Qua franchises zie ik een mobile Brain Training, Mario Party, Nintendogs of Warioware hier het meest voor lenen.

Zool

19-01-2023

#8369‍

249 comments

Ik zou wel een Advance Wars willen op mijn iPhone

Robin

19-01-2023

#8371‍

270 comments

Ik vind de mobiele games niet slecht. Ik denk dat er echt wel veel toffe mogelijkheden zijn met de mobiel. Console blijft mijn voorkeur though

Yosher

19-01-2023

#8374‍

712 comments

Wat mij betreft niet. Van mij mogen ze zelfs die hele mobiele rotzooi opdoeken. 

Bij mij komt het gewoon over als makkelijk geld verdienen voor relatief weinig moeite, en zelf zie ik liever dat ze de energie die ze steken in mobiele games, gewoon steken in de gewone console/handheld games. 

Daarnaast ben ik geen fan van integratie van mobiele games naar gewone games, zoals ze doen met Pokémon, waarbij je Meltan alleen kunt krijgen via Pokémon GO. Zelfde verhaal met een handjevol items in Animal Crossing, en nu ook weer met Fire Emblem. Dat is serieus en reden voor mij om vooralsnog Engage gewoon niet te halen, ik heb nog nooit Fire Emblem op de mobiel gespeeld, en nu voelt het als gestraft worden daardoor. Ik weet dat het gewoon iets extra's is, maar zo voelt het voor mij dus niet. 

En dan heb ik het nog niet eens gehad over die microtransacties, maar daar weten we allemaal wel van hoe klote die zijn. 

Dus nee, mobiele Nintendo games, laat maar lekker zitten. 

Ribbelchips

19-01-2023

#8376‍

155 comments

Geen enkele interesse. Het zijn allemaal slappe aftreksels van de console of handheld games tot nu toe. Laat mij maar 50 euro betalen voor een complete game. Liever dat dan een gratis game waarbij ik constant wordt verleid om de knip te trekken. Of een gedrocht als Pikmin Bloom...

Martijn

19-01-2023

#8377‍

196 comments

Heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik die mobiele Nintendo-games niet als volwaardig beschouw. Al die titels zijn slechts kort leuk, om vervolgens te betalen voor dingen die je kunt missen. Die hele games kan ik missen, dus van mij hoeven ze daar niet mee door te gaan. Het is een zeer beperkte vorm van de échte ervaring en eerder een marketingtool.

Steek dat geld liever in ontwikkeling van nieuwe games of meer aandacht voor games in ontwikkeling. Zijn een aantal spellen die wel wat meer inhoud konden gebruiken, waaronder Mario Tennis Aces, Mario Strikers: Battle League Football, Mario Golf: Super Rush. Hoor iedere keer dat die games tekort schieten qua inhoud en dus maar kort leuk blijven. Eeuwig zonde én de reden dat ik ze niet gehaald heb.

Er is maar één mobiele game die ik regelmatig speel van Nintendo: Pokémon Go. Die vind ik leuk voor als ik buiten ben en verder niks te doen heb. Het spel zorgt er andersom ook wel eens voor dat ik vaker een heel eind ga lopen. Verder boeien die mobiele games mij totaal niet. Leuk dat de tracks uit Mario Kart Tour naar Mario Kart 8 Deluxe komen, maar die kunnen ze ook wel meteen voor dat spel maken.