Seizoen 3 Aflevering 3 - Een Olijke podcast

  • Podcast

  • 04-08-2021 06:30

  • Dreon

0

Dit keer praten we uitgebreid over de Hands-on sessie van de Nintendo Switch OLED!

Tijdens onze laatste podcast bespraken we onze reacties op de Nintendo Switch OLED en de vele beelden van No More Heroes 3. Dit keer bespreken we de Hands-on sessie met de Nintendo Switch OLED, Pokémon Unite en de 20e verjaardag van Golden Sun.

Je kunt N1 Podcast S03A03 hieronder, op Spotify of Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Alle afleveringen van de N1 podcast zijn ook te beluisteren via Spotify. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1 Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken!

https://soundcloud.com/n1-podcast/seizoen-3-aflevering-3-een-olijke-podcast

Deel dit bericht:

Over Dreon

Liefhebber van JRPG's als Xenoblade Chronicles maar ook westerse RPG's zoals Baldur's Gate en Divinity: Original Sin 2. Verder is hij nog steeds groot fan van Zelda, zelfs zo erg dat hij Majora's Mask op zijn rug heeft laten tatoeëren. Als PR Manager zorgt hij voor de contacten met uitgevers en gamebedrijven, verder maakt hij ook graag video's waarin hij af en toe zelfs in een roze hemd te zien is.

Lees meer over Dreon

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Reageer als eerste!