Seizoen 3 Aflevering 22 - De niet E3 podcast

  • Podcast

  • 16-06-2022 06:30

  • Dreon

0

Deze keer bespreken we Mario Strikers Battle League Football en waar blijft nou die Nintendo Direct?

Tijdens onze laatste podcast bespraken we Fall Guys, Xenoblade 3 en Free to Play titels, dit keer gaan we het hebben over over Mario Strikers Battle League Football, alle niet E3 aankondigingen en bespreken we de nieuwe geruchten omtrent de Nintendo Direct!

Je kunt N1 Podcast S03A22 hieronder, op Spotify of Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Alle afleveringen van de N1 podcast zijn ook te beluisteren via Spotify. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1 Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken.

Zin om zelf mee te kletsen met de gezelligste Nintendo-community van Nederland? Join dan zeker onze Discord!

Deel dit bericht:

Over Dreon

Liefhebber van JRPG's als Xenoblade Chronicles maar ook westerse RPG's zoals Baldur's Gate en Divinity: Original Sin 2. Verder is hij nog steeds groot fan van Zelda, zelfs zo erg dat hij Majora's Mask op zijn rug heeft laten tatoeëren. Als PR Manager zorgt hij voor de contacten met uitgevers en gamebedrijven, verder maakt hij ook graag video's waarin hij af en toe zelfs in een roze hemd te zien is.

Lees meer over Dreon

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!