Seizoen 2 Aflevering 28 - Een kleine direct en nog meer papier

  • Podcast

  • 28 jul 20 om 06:50

  • Dreon

Dreon, Mitch en Dyon bespreken de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase en Dyon geeft zijn mening over Paper Mario The Origami King.

Tijdens onze laatste podcast bespraken de heren Paper Mario The Origami King, de geruchten dat er een Tomb Raider game naar de Nintendo Switch komt en Bakugan. Dit keer gaan ze het hebben over de Nintendo Direct Mini: Partner showcase, Paper Mario The Origami King, De Mario Kart Tour Update en een verandering in de policy van Metacritic als het gaat om user reviews. Ook hebben we voor het eerst voor de camera opgenomen, de video is hieronder te bekijken.

Je kunt N1 Podcast S02A28 hieronder, op Spotify of Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Alle afleveringen van de N1 podcast zijn ook te beluisteren via Spotify. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1 Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken!

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Recente artikelen

Itemkeuze scherm na downloaden update Mario Kart 8

3

Nieuws Mario Kart 8 Deluxe-update laat je zelf items instellen

07-12-2022

6

Evelyne

Top 15 meest gedownloade Nintendo Switch-games [November 2022]

3

Nieuws Top 15 meest gedownloade Nintendo Switch-games [November 2022]

07-12-2022

4

Evelyne

Hoofdafbeelding van Mario Kart 8 Deluxe DLC en de nieuwe circuits

7

Special Mario Kart 8 Deluxe DLC: alles over de circuit-uitbreidingspas

07-12-2022

13

Rik

Reageer als eerste!