Terugkijken: Koopa Café Live Podcast!

  • Livestream

  • 06-08-2022 21:45

  • Dreon

1

De koffie wordt klaar gemaakt voor de vierde podcast live vanuit het Koopa Café.

Welkom in het Koopa Café, de plek waar de koffie en de sfeer lekker warm is! Tijdens onze live podcasts bespreken we het laatste nieuws uit de wereld van Nintendo en beantwoorden we jullie vragen uit de Twitch chat. De Live Podcast is het lekkerste vers op Twitch, maar wordt na afloop ook bezorgd op jouw favoriete podcast-platform naar keuze.

Maandag 8 augustus om 20:30 verwelkomen we jullie weer graag voor een nieuwe live podcast! Dit keer gaan we eens goed de diepte in over Pokémon Scarlet en Violet na het zien van de nieuwe beelden.

Ook komen de nieuwe Mario Kart DLC banen en natuurlijk de verkoopcijfers aan bod.

Heb je verder vragen voor de crew? Laat ze achter in de comments hieronder of stuur ze tijdens de live-uitzending op Twitch!

Praat mee in het Koopa Café!

Wees welkom in het enige echte Koopa Café! Bestel een drankje aan de (digitale) bar en geniet van goede gesprekken met bezoekers en gezellige stream-avonden met de crew! Het Koopa Café streamt iedere week op Twitch, heeft een eigen podcast én is 24/7 open op Discord. Hier vind je ook gemakkelijk andere Nintendo-fans om Mario Kart, Pokémon, Smash, Fall Guys en meer mee te spelen! Heb je nog geen account voor Discord? Dan kun je jezelf gratis aanmelden via deze link: discord.com/register

We zien je snel!

Deel dit bericht:

Over Dreon

Liefhebber van JRPG's als Xenoblade Chronicles maar ook westerse RPG's zoals Baldur's Gate en Divinity: Original Sin 2. Verder is hij nog steeds groot fan van Zelda, zelfs zo erg dat hij Majora's Mask op zijn rug heeft laten tatoeëren. Als PR Manager zorgt hij voor de contacten met uitgevers en gamebedrijven, verder maakt hij ook graag video's waarin hij af en toe zelfs in een roze hemd te zien is.

Lees meer over Dreon

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee!

oldman86

07-08-2022

#6260

Ik ben erbij