Terugkijken- Koopa Café Live Podcast

  • Livestream

  • 9 jan 23 om 23:03

  • Dreon

2023 wordt nog een tof gamejaar!

Welkom in het Koopa Café, de plek waar de koffie en de sfeer lekker warm is! Tijdens onze live podcasts bespreken we het laatste nieuws, leren we van de tofste gasten en beantwoorden we jullie vragen uit de Twitch chat. De Live Podcast is het lekkerste vers op Twitch, maar wordt na afloop ook bezorgd op jouw favoriete podcast-platform naar keuze.

Maandag 9 januari om 20:30 uur verwelkomen we jullie weer graag voor een nieuwe live podcast! Dit keer gaan we weer ouderwets met de redactieleden onder het genot van een kopje koffie praten over het laatste nieuws in de wereld van Nintendo. Wat zijn onze goede voornemens en welke games en aankondigingen verwachten we in 2023?

Heb je verder vragen voor onze gast of de crew? Laat ze achter in de comments hieronder of stuur ze tijdens de live-uitzending op Twitch.

Tot Maandag!

Like dit bericht:

Over Dreon

Liefhebber van JRPG's als Xenoblade Chronicles maar ook westerse RPG's zoals Baldur's Gate en Divinity: Original Sin 2. Verder is hij nog steeds groot fan van Zelda, zelfs zo erg dat hij Majora's Mask op zijn rug heeft laten tatoeëren. Als PR Manager zorgt hij voor de contacten met uitgevers en gamebedrijven, verder maakt hij ook graag video's waarin hij af en toe zelfs in een roze hemd te zien is.

Lees meer over Dreon

Recente artikelen

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

1

Media Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

02-02-2023

2

Dennis

Discussieer met ons mee! 1

Dabsol-Tamadachi

08-01-2023

#8211‍

261 comments

Mijn vraag voor tijdens deze eerste podcast van 2023: Denken jullie dat Advance Wars 1+2 Reboot Camp dit jaar gaat uitkomen of niet?