Terugkijken: Koopa Café Live Podcast!

  • Livestream

  • 12 dec 22 om 13:03

  • Dreon

The Game Awards moeten besproken worden!

Welkom in het Koopa Café, de plek waar de koffie en de sfeer lekker warm is! Tijdens onze live podcasts bespreken we het laatste nieuws, leren we van de tofste gasten en beantwoorden we jullie vragen uit de Twitch chat. De Live Podcast is het lekkerste vers op Twitch, maar wordt na afloop ook bezorgd op jouw favoriete podcast-platform naar keuze.

Maandag 12 december om 20:30 uur verwelkomen we jullie weer graag voor een nieuwe live podcast! Dit keer gaan we weer ouderwets met de redactieleden onder het genot van een kopje koffie praten over het laatste nieuws in de wereld van Nintendo. De game awards zijn dit keer het hoofdonderwerp, ook blikken we vast terug op Pokémon Scarlet en Violet.

Heb je verder vragen voor onze gast of de crew? Laat ze achter in de comments hieronder of stuur ze tijdens de live-uitzending op Twitch.

Tot Maandag!

Like dit bericht:

Over Dreon

Liefhebber van JRPG's als Xenoblade Chronicles maar ook westerse RPG's zoals Baldur's Gate en Divinity: Original Sin 2. Verder is hij nog steeds groot fan van Zelda, zelfs zo erg dat hij Majora's Mask op zijn rug heeft laten tatoeëren. Als PR Manager zorgt hij voor de contacten met uitgevers en gamebedrijven, verder maakt hij ook graag video's waarin hij af en toe zelfs in een roze hemd te zien is.

Lees meer over Dreon

Recente artikelen

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

1

Media Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

02-02-2023

2

Dennis

Discussieer met ons mee! 1

Dabsol-Tamadachi

11-12-2022

#7874‍

261 comments

Ik heb de regulaire podcasts wel gemist dus goed om te horen dat jullie komende maandag weer terug zijn met een nieuwe aflevering waarin the Game Awards worden na besproken. 

Ik heb ook nog een simpele vraag voor alle redactieleden die aanwezig zijn tijdens deze eerste podcast van december namelijk: Hoe kijken jullie tegen de aanwezigheid van Nintendo (&partners) op the Game Awards 2022 aan in vergelijking met eerdere jaren?