Vanavond 20:30 - Koopa Café Live Podcast

  • Livestream

  • 21 jan 23 om 12:26

  • Dreon

Fire Emblem: Engage en Pokémon-meesters!

Welkom in het Koopa Café, de plek waar de koffie en de sfeer lekker warm is! Tijdens onze live podcasts bespreken we het laatste nieuws, leren we van de tofste gasten en beantwoorden we jullie vragen uit de Twitch chat. De Live Podcast is het lekkerste vers op Twitch, maar wordt na afloop ook bezorgd op jouw favoriete podcast-platform naar keuze.

Maandag 23 januari om 20:30 uur verwelkomen we jullie weer graag voor een nieuwe live podcast! Dit keer gaan we onder het genot van een kopje koffie praten over het laatste nieuws in de wereld van Nintendo. Zo gaan we het hebben over hoe Fire Emblem: Engage bevalt en sluit onze hoofdredacteur Erik aan om het te hebben over het competitief spelen van Pokémon.

Heb je verder vragen voor onze crew? Laat ze achter in de comments hieronder of stuur ze tijdens de live-uitzending op Twitch.

Tot Maandag!

Like dit bericht:

Over Dreon

Liefhebber van JRPG's als Xenoblade Chronicles maar ook westerse RPG's zoals Baldur's Gate en Divinity: Original Sin 2. Verder is hij nog steeds groot fan van Zelda, zelfs zo erg dat hij Majora's Mask op zijn rug heeft laten tatoeëren. Als PR Manager zorgt hij voor de contacten met uitgevers en gamebedrijven, verder maakt hij ook graag video's waarin hij af en toe zelfs in een roze hemd te zien is.

Lees meer over Dreon

Recente artikelen

Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

0

Special Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

03-02-2023

1

Rik

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Dabsol-Tamadachi

21-01-2023

#8393‍

261 comments

Wat tof dat hoofdredacteur Erik voor het eerste keer aanschuift tijdens de Koopa Café podcast! Ik ben benieuwd wat hun heeft in te brengen over het competitief spelen van Pokémon.