Koopa Café Aflevering 5 - Met Ant-Quipment over Pokémon Worlds

  • Podcast

  • 3 sep 22 om 07:00

  • Dreon

We bespreken dit keer de nieuwe beelden van Pokémon Scarlet en Violet!

Welkom in het Koopa Café, de plek waar de koffie en de sfeer lekker warm is! Tijdens onze live podcasts bespreken we het laatste nieuws uit de wereld van Nintendo en beantwoorden we jullie vragen uit de Twitch chat. De Live Podcast is het lekkerste vers op Twitch, maar wordt na afloop ook bezorgd op jouw favoriete podcast-platform naar keuze.

Tijdens onze laatste podcast in het Koopa Café bespraken we de allernieuwste Pokémon beelden, de verkoopcijfers, de nieuwe Mario Kart DLC-banen en onze voorspellingen voor de Splatoon 3 Direct. Dit keer hebben we bezoek gekregen van niemand minder dan Ant-Quipment. Hij vertelt ons over zijn reis naar Pokémon Worlds en natuurlijk zijn liefde voor Pokémon. Ook komen de Splatoon 3 Direct en het Splatfest nog even aan bod.

Je kunt de Koopa Café Podcast A05 hieronder, op Spotify of Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Alle afleveringen van de Koopa Café Podcast zijn ook te beluisteren via Spotify. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1 Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken.

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Dreon

Liefhebber van JRPG's als Xenoblade Chronicles maar ook westerse RPG's zoals Baldur's Gate en Divinity: Original Sin 2. Verder is hij nog steeds groot fan van Zelda, zelfs zo erg dat hij Majora's Mask op zijn rug heeft laten tatoeëren. Als PR Manager zorgt hij voor de contacten met uitgevers en gamebedrijven, verder maakt hij ook graag video's waarin hij af en toe zelfs in een roze hemd te zien is.

Lees meer over Dreon

Recente artikelen

Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

03-12-2022

3

Erik

Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

1

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

03-12-2022

2

Erik

8 Nintendo Switch-games voor december 2022

0

Nieuws 8 Nintendo Switch-games voor december 2022

03-12-2022

3

Erik

Discussieer met ons mee! 2

rob1N

03-09-2022

#6582

624 comments

Ik ben opnieuw licht teleur gesteld door de graphics van Scarlet/Violet. Het is gewoon weer hetzelfde als sword/shield/arceus. Die revealtrailer van Graffaiai maakte mij dat heel duidelijk. Ik kan me nog herinneren dat met de aankondiging van Arceus, "Pokemon - Breath of the Wild" werd gegild. Ze lieten het hier op lijken maar grafisch komt pokemon totaal niet in de buurt van Zelda. Het idee was heel aangenaam maar de uiteindelijke game voldeed totaal niet aan die verwachting. Dat ze bij GameFreak dan ook keer op keer hun neus optrekken voor graphics, irriteert mij enorm. Ik vond de games leuk maar stoor me regelmatig aan de kwaliteit. Ze hebben totaal niks geleerd van de kritiek op Sword/Shield.

Dreon

03-09-2022

#6583

159 comments

Ik ben het echt wel met je eens als het gaat om de grafische kwaliteit, although ik nog steeds wel vind dat gameplay boven graphics gaat. Legends Arceus wist mij gameplay technisch echt wel te verrassen en daarom heb ik er uiteindelijk nog flink van genoten. 

 

Met Pokémon blijft dit (helaas) toch altijd een dingetje. Ik ben daarom ook vooral benieuwd welke vernieuwingen de game zal introduceren en of de multiplayer ook van toegevoegde waarde is.