N1ntendo.nl TV - Interview met Momonga Pinball Adventures-developer Paladin Studios

  • Special

  • 03-01-2016 10:30

  • Dyon

0

Twee weken geleden verscheen Momonga Pinball Adventures in de Wii U eShop. De game is ontwikkeld door Paladin Studios uit Den Haag en wij gingen bij hen langs voor een interview.

Momonga Pinball Adventures combineert de gameplay van het klassieke speelhalspel met de avonturengames. Een momonga is een soort vliegende eekhoorn en in Momonga Pinball Adventures speel je als Momo, die het ras moet redden tegen de kwaadaardige uilen. Daarbij krijg je hulp van een panda, een vuurvlieg en een paar flippers.

Momonga Pinball Adventures verscheen oorspronkelijk voor iOS en Android, maar de Haagse ontwikkelaar Paladin Studios had toen al de droom van een consolerelease. Nu is het pinballspel verkrijgbaar als console-exclusive voor de Wii U in de Nintendo eShop.

Daarop zijn wij naar Den Haag afgereisd om met Derk de Geus van Paladin Studios te praten over de game, de studio, toekomstige Paladin-spellen voor Nintendo-systemen en meer!

De review van Momonga Pinball Adventures voor de Wii U eShop verschijnt binnenkort op de website. Het spel is nu al te downloaden voor €5,99.

Deel dit bericht:

Recente artikelen

0

Nieuws Splatoon 3 krijgt twee jaar lang updates

10-08-2022

0

Robin

4

Nieuws Dit zijn de 12 levels waar Splatoon 3 mee releaset

10-08-2022

3

Rik

1

Nieuws Slijkslag is een nieuw in-game kaartspel in Splatoon 3

10-08-2022

2

Rik

Reageer als eerste!