N1ntendo.nl TV - Interview met Momonga Pinball Adventures-developer Paladin Studios

  • Special

  • 3 jan 16 om 10:30

  • Dyon

Twee weken geleden verscheen Momonga Pinball Adventures in de Wii U eShop. De game is ontwikkeld door Paladin Studios uit Den Haag en wij gingen bij hen langs voor een interview.

Momonga Pinball Adventures combineert de gameplay van het klassieke speelhalspel met de avonturengames. Een momonga is een soort vliegende eekhoorn en in Momonga Pinball Adventures speel je als Momo, die het ras moet redden tegen de kwaadaardige uilen. Daarbij krijg je hulp van een panda, een vuurvlieg en een paar flippers.

Momonga Pinball Adventures verscheen oorspronkelijk voor iOS en Android, maar de Haagse ontwikkelaar Paladin Studios had toen al de droom van een consolerelease. Nu is het pinballspel verkrijgbaar als console-exclusive voor de Wii U in de Nintendo eShop.

Daarop zijn wij naar Den Haag afgereisd om met Derk de Geus van Paladin Studios te praten over de game, de studio, toekomstige Paladin-spellen voor Nintendo-systemen en meer!

De review van Momonga Pinball Adventures voor de Wii U eShop verschijnt binnenkort op de website. Het spel is nu al te downloaden voor €5,99.

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Recente artikelen

Pokémon GO onthult Season 9: Mythical Wishes

0

Nieuws Pokémon GO onthult Season 9: Mythical Wishes

29-11-2022

0

Evelyne

NSO ontvangt wederom iconen voor Super Mario Odyssey

0

Nieuws NSO ontvangt wederom iconen voor Super Mario Odyssey

29-11-2022

0

Evelyne

Disney Dreamlight-Valley-teaser-30-november-2022-twitter

0

Nieuws Disney Dreamlight Valley teased nieuwe content voor 30 november

29-11-2022

0

Evelyne

Reageer als eerste!