N1-UP wenst jullie een fijne pakjesavond!

  • Special

  • 5 dec 22 om 16:30

  • Rik

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht, want we zitten allemaal even recht! Misschien heeft u nog even tijd voordat u weer naar Spanje rijdt?

Het is 5 december en dat betekent dat het traditioneel pakjesavond is. Sommige gezinnen hebben met de goedheiligman afgesproken dat het feest al afgelopen weekend gevierd werd, maar vanavond komen ook de laatste kinderen aan de beurt! De zak van de (hulp)Sint zit weer vol met chocoladeletters, surprises, gedichtjes en andere cadeautjes… en hij heeft ons laten weten dat sommige geluksvogels zelfs een nieuwe console of game mogen verwachten! Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe!

N1-UP wenst iedereen in ieder geval een heerlijk avondje toe.

Oh, en ben of ken jij iemand die vandaag voor het eerst een Nintendo Switch mag uitpakken? Check dan ons handige overzicht met de tofste gratis demo’s om uit te proberen!

Heb jij een toffe game aan je collectie kunnen toevoegen? Heeft je neefje zijn eerste Nintendo Switch gekregen? Heb jij een fantastische game-gerelateerde surprise gemaakt? Of is de Sint jouw huisje stilletjes voorbij gegaan? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

0

Special Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

03-02-2023

1

Rik

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Wesleye98

05-12-2022

#7794‍

43 comments

Fijne pakjesavond allemaal!