Mario Strikers: Speel mee met de N1-UP Strikers Club!

  • Special

  • 12-06-2022 08:18

  • Mitch

1

Trap een balletje met de gezelligste Nintendo community van Nederland!

Mario Strikers: Battle League Football biedt voor het eerst in de franchise de mogelijkheid om een eigen voetbalclub te starten. Het perfecte moment dus, voor een officiële N1-UP Strikers Club! En die noemen we natuurlijk.. N1-Club! Er zijn twintig plaatsen beschikbaar, dus kies je favoriete personage, poets je voetbalschoenen en meld je snel aan!

Hoe join ik de N1-UP Strikers Club in Mario Strikers: Battle League Football?

Het is gelukkig heel eenvoudig, volg simpelweg de onderstaande stappen om lid te worden van onze club.

  • In het hoofdmenu van het spel kies je voor ‘Strikers Club’
  • Druk op ‘X’ om een club te zoeken
  • Kies voor zoeken met code
  • Vul de volgende code in: 3B6NTW3

Er is ruimte voor max. 20 spelers. Zit de club vol? Stuur mij dan een berichtje via Discord dan kijk ik wat ik voor je kan doen!

Wat is een Strikers Club?

Jouw personage en bijbehorende gear worden deel van de N1-UP Strikers Club, maar wat houdt dat precies in?  Simpel: door potjes te spelen verdienen we samen Club Tokens, die we uit kunnen geven om ons stadion uit te breiden met nieuwe goals, vette versieringen en meer! Als lid van de club kun jij tevens stemmen op hoe onze clubshirts, velden, goals etc. er uit komen te zien!

Als club spelen we mee in een seizoen. Dit is een periode van één week waarin we punten kunnen verdienen en uiteindelijk kunnen stijgen in de rankings door andere clubs te verslaan! Een seizoen vind om de week plaats, dus tussendoor is er genoeg tijd om te oefenen. Seizoenen zullen waarschijnlijke speciale regels en thema’s krijgen om het interessant te houden. Het eerste seizoen begint binnenkort!

Je hoeft om mee te draaien overigens niet constant online te zijn, dus voel je vooral niet verplicht. In de praktijk zullen we waarschijnlijk een paar vaste momenten organiseren waarop we met meerdere mensen online zijn. Heb je een keer geen tijd? Geen probleem, je personage kan altijd het veld betreden namens de club, ook als je zelf niet online bent.

Welk personage voeg jij toe aan onze club?

Praat mee in onze Discord!

Nog geen lid van onze Discord? De N1-UP Discord community is dé plek om te kletsen met andere Nintendo liefhebbers, het vinden van andere spelers voor o.a. Super Smash Bros. Ultimate, Pokémon, Mario Party en het delen van grappige memes, toffe muziek en zelfs je eigen creatieve content. Heb je nog geen account voor Discord? Dan kun je jezelf gratis aanmelden via deze link: discord.com/register

Deel dit bericht:

Over Mitch

Mitch houdt van Nintendo, maar schuwt kritiek op het bedrijf niet. Als Community Manager houdt hij de sfeer op N1 graag relaxed en gezellig. Je mag hem altijd uitdagen voor een potje Smash of Mario Party in de N1-Discord!

Lees meer over Mitch

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

CoeXisT

12-06-2022

#5363

Lid geworden onder mijn echte naam: “YOURI” want zo heet mijn Nintendo account nu eenmaal.