Header Super Smash Bros Ultimate

Interesse in de Nederlandse Super Smash Bros. Ultimate-scene?

  • Special

  • 20 jan 19 om 19:42

  • Mitch

Vanmiddag vond het N1 Smash Championship plaats wat gewonnen werd door Volleybaas. Als Mystery Guest hadden we Patrick Volwater, die in de scene beter bekend staat als Patrino, gevraagd om het op te nemen tegen de winnaar.

In Nederland is de Super Smash Bros.-scene groeiende. Tijdens de stream hebben we kort gesproken met Patrick voor wat informatie hierover en ook gaf Patrick wat leuke tips! Dat segment vind je hieronder terug:

Heb je interesse gekregen, dan kun je je aanmelden voor de volgende Discord: https://discord.gg/ZybNN2H. In deze Discord is de Nederlandse Super Smash Bros.-community te vinden.

Het eerste grote Nederlandse Super Smash Bros. Ultimate-toernooi gaat op 12 januari plaatsvinden in Almere. Via de volgende link kun je jezelf aanmelden: https://smash.gg/tournament/ggwp-ultimate

Daarnaast worden alle grote Nederlandse-toernooien op het volgende Twitch-kanaal gestreamd: www.twitch.tv/BYO_Controller!

Hiermee heb je alle informatie bij handen om toe te treden tot de Super Smash Bros. Ultimate-scene. Tijdens het Nintendo Launch-event heb ik mogen ervaren hoe open deze community is. Heb je dus interesse om ook eens op niveau aan offline toernooien mee te doen? Doe dat dan gewoon! Veel succes.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Nintendo buiten top 10 in Metacritic’s toplijst voor 2022

2

Nieuws Nintendo buiten top 10 in Metacritic's toplijst voor 2022

24-03-2023

1

Thijmen

Opvolger Pokémon-anime krijgt naam: Pokémon Horizons

1

Nieuws Opvolger Pokémon-anime krijgt naam: Pokémon Horizons

24-03-2023

2

Erik

Artwork van Atelier Ryza 3, dat uitgesteld is tot maart 2023

0

Nieuws Launch trailer voor Atelier Ryza 3

24-03-2023

1

Rik

Reageer als eerste!