Fan Friday: Tears of the Kingdom-thema in 8-bit

  • Special

  • 12 mei 23 om 00:00

  • Rik

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Fan Friday! Na jarenlang wachten kunnen we eindelijk aan de slag met The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom! Ook na de release zetten we nog even flink wat BotW/TotK-projecten in het zonnetje tijdens de Fan Fridays!

Deze week heb je natuurlijk eigenlijk geen tijd voor een Fan Friday omdat je zelf op avontuur bent in en boven Hyrule, dus we houden het kort! De Youtuber Loeder staat bekend om zijn 8-bit versies van verschillende (game) soundtracks. In aanloop naar de release van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom maakte hij dan ook een 8-bit variant van het TotK-thema. Die kan je trouwens ook op de achtergrond luisteren terwijl je de game zelf speelt. Klik maar op onderstaande video!

Vind jij het TotK-thema zonder sax of erhu ook nog mooi in 8-bit? Laat het ons weten in de comments!

Ben jij een Fan Friday-waardig project tegengekomen of heb je zelf iets moois gemaakt dat een Fan Friday-spotlight verdient? Stuur dan een mailtje of link naar rik@n1up.nl met het onderwerp Fan Friday en wie weet zie je het binnenkort op de site terug!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

0

Special Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

28-05-2023

3

Ness

Maandag 29 mei 20:30 – Koopa Café Live Podcast

0

Podcast Maandag 29 mei 20:30 - Koopa Café Live Podcast

27-05-2023

1

Robin

Dragon Quest Monsters krijgt derde deel

2

Nieuws Dragon Quest Monsters krijgt derde deel

27-05-2023

3

Robin

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

13-05-2023

#9881‍

460 comments

Zelfs in 8-bit krijg klinkt het Main Theme van Tears of the Kingdom echt iconisch!