Fan Friday: Super schattige Lechonk en Smoliv-poppetjes!

  • Special

  • 05-08-2022 00:00

  • Rik

0

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Fan Friday! Vandaag zetten we een crea-bea in de spotlights die niet kon wachten op de officiële Pokémon Scarlet en Violet merchandise. Bij gebrek aan beschikbare poppetjes van Lechonk en Smoliv besloot Alana Zing (@alanazing op instagram) ze zelf maar te maken.

De biggetjes-Pokémon Lechonk is sinds zijn onthulling razend populair en geliefd meme-materiaal. Maar wat doe je als de officiële merchandise pas later dit jaar in de winkel komt? Precies! Dan pak je je polymeerklei en verfkwasten erbij en maak je er gewoon zelf een! Op haar instagram-account heeft Alana het verfproces van zowel haar Lechonk als Smoliv-poppetjes laten zien. Het eindresultaat lijkt bijzonder goed op de twee nieuwe Pokémon.

 

Het klei-proces is al afgerond in de filmpjes, maar de twee Pokémon maken gebruik van simpele vormen dus dat zou geen verrassingen moeten opleveren. Alana maakt overigens vaker kleine schattige creaties. Zo zijn ook Kirby en Animal Crossing al eens onderwerp geweest van haar handarbeid. Andere projecten van Alana en een link naar haar Etsy-pagina vind je op haar instagram-pagina.

Wil jij ook wel zo’n kekke Lechonk hebben? En ga jij dan zelf aan de slag of gebruik je jouw twee linkerhanden om naar Alana’s Etsy te gaan? Laat het ons weten in de comments!

Ben jij een Fan Friday-waardig project tegengekomen of heb je zelf iets moois gemaakt dat een Fan Friday-spotlight verdient? Stuur dan een mailtje of link naar rik@n1up.nl met het onderwerp Fan Friday en wie weet zie je het binnenkort op de site terug!

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Reageer als eerste!