Fan Friday: schattige gehaakte Pikmin-figuurtjes

  • Special

  • 21 jul 23 om 00:00

  • Rik

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Fan Friday! Vandaag komt Pikmin 4 (eindelijk) uit! Daarom zetten we vandaag een uiterst schattig Pikmin-projectje in het zonnetje! En het leuke is: je kan zelf ook meedoen!

We gaan namelijk haken deze week! Dat is heel leuk… als ik mijn nichtje mag geloven. Het eindresultaat van deze superschattige Pikmin-poppetjes spreekt echter voor zichzelf. Dit lijken toch net echte Pikmin? Extra goed nieuws is dat het patroon om zelf Pikmin te haken gratis gedeeld wordt door Ami Amour. En hoewel het niet het allermakkelijkste project is om mee te beginnen, zijn de Pikmin heel goed te maken door beginnende hakers. Je bent er zelfs maar een half uurtje aan kwijt per Pikmin… nou ja, in theorie dan. Iets zegt me namelijk dat de ervaren Ami iets sneller kan haken dan een beginner. Ze heeft in ieder geval een mooie Youtube-tutorial geplaatst die je kunt volgen. Oh, en tag je @ami_amour wel even op je Instagram als je zelf aan de slag gaat met de Pikmin-figuurtjes? Dat vindt ze leuk!

Vooruit, ze zijn iets groter dan de echte Pikmin uit de game, maar dit is toch een leuk projectje om te proberen als het deze zomer een dagje geen lekker weer is? Met kleiner draad zou je Pikmin overigens ook kleiner moeten worden, zoals deze Japanner laat zien (helaas geen instructies in duidelijk Engels):

Vind jij deze mini-Pikmin ook supercute? Of zou jouw dochter, zoon, vriendin, (of inner child) ook wel zo’n Pikmin willen hebben? Laat het ons weten in de comments!

Ben jij een Fan Friday-waardig project tegengekomen of heb je zelf iets moois gemaakt dat een Fan Friday-spotlight verdient? Stuur dan een mailtje of link naar rik@n1up.nl met het onderwerp Fan Friday en wie weet zie je het binnenkort op de site terug!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom’s Ember centraal

0

Nieuws Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom's Ember centraal

03-10-2023

0

Thijmen

Hoofdafbeelding bij eerste reviews van Pikmin 4

5

Poll Pikmin 4 is uit; haal jij 'm in huis?

21-07-2023

4

Erik

Wii-emulator komt definitief niet naar Steam

4

Nieuws Wii-emulator komt definitief niet naar Steam

20-07-2023

4

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Kitty

21 jul 23 om 08:56

#10850‍

696 XP | 54 comments

Deze zijn wel erg schattig!