Fan Friday: Nopon-plushies!

  • Special

  • 7 okt 22 om 00:00

  • Rik

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Fan Friday! Deze vrijdag spelen we een klein beetje vals, het project van vandaag is namelijk gemaakt door het team achter de game zelf. Maar ik ben er zelf een grote fan van, dus ik vind dat er dan wel een keertje gesmokkeld mag worden. Check de Nopon-plushies die Monolith Soft heeft gemaakt!

Zoals gezegd smokkelen we een klein beetje, maar deze plushies zijn duidelijk met de hand gemaakt én nergens te koop. Het is dus wel gewoon een stoer handenarbeid-projectje. Het team van ontwikkelaar Monolithsoft, vooral bekend van de Xenoblade-serie, heeft intern twee fantastische Nopon-plushies gemaakt. Het gaat om Riku en Manana uit Xenoblade Chronicles 3. We weten niet met welk doel het Monolith-team deze schattige plushies maakte, maar ze werden door het officiële Xenoblade-account gedeeld op twitter na de release van de game. Verschillende fans lieten gelijk weten dat ze geïnteresseerd zijn in commerciële versies van de plushies. Ook vroegen ze om plushies van Nopon-personages uit andere Xenoblade-games. Dit zou goed mogelijk moeten zijn, want beide plushies lijken gebruik te maken van hetzelfde patroon voor het Nopon-lijfje. Alleen de kleuren, kleding en kapsels zijn anders tussen Riku en Manana.

Zou jij ook wel een Riku, Manana of geheel andere Nopon-plushie willen hebben? Laat het ons weten in de comments!

Ben jij een Fan Friday-waardig project tegengekomen of heb je zelf iets moois gemaakt dat een Fan Friday-spotlight verdient? Stuur dan een mailtje of link naar rik@n1up.nl met het onderwerp Fan Friday en wie weet zie je het binnenkort op de site terug!

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

03-12-2022

3

Erik

Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

1

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

03-12-2022

2

Erik

8 Nintendo Switch-games voor december 2022

0

Nieuws 8 Nintendo Switch-games voor december 2022

03-12-2022

3

Erik

Discussieer met ons mee! 1

lifegiving

07-10-2022

#7057

243 comments

Ze lijken zo knuffelbaar!!