Fan Friday: Mario Movie trailer in N64-stijl

  • Special

  • 13 jan 23 om 00:00

  • Rik

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Fan Friday! Herinner je nog dat iemand vorig jaar een scene uit de eerste Mario Movie trailer had nagemaakt in de stijl van Mario 64? Dat smaakte naar meer, en nu hebben we de volledige tweede trailer in N64-stijl!

Dit keer is de trailer wel afkomstig van een andere fan, namelijk de Youtuber King Bob. Van de mislukte confrontatie met Donkey Kong in het stadion tot aan de Rainbow Road-scene met (Mario) Karts, en alles daar tussen in: De trailer is shot voor shot nagemaakt met N64-modellen vol polygonen. In plaats van de tekst ‘Super Mario Bros. Movie’ verschijnt de tekst Super Mario 64 in de trailer. Bekijk de fan-versie van de trailer hieronder:

In welke stijl zou jij de trailer nog meer terug willen zien? Laat het ons weten in de comments!

Ben jij een Fan Friday-waardig project tegengekomen of heb je zelf iets moois gemaakt dat een Fan Friday-spotlight verdient? Stuur dan een mailtje of link naar rik@n1up.nl met het onderwerp Fan Friday en wie weet zie je het binnenkort op de site terug!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

2

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

2

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Wat speel je dit weekend? [1 april]

3

Special Wat speel je dit weekend? [1 april]

01-04-2023

4

Erik

Reageer als eerste!