Fan Friday: Maak je eigen Inkling-knuffeltje!

2

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Fan Friday! Vandaag een tof projectje mét instructies om het zelf thuis na te kunnen maken. En zeg nou zelf: wie wil er nu niet zo’n schattig Inkling-knuffeltje?

De Britse Youtuber Game Guy DIY heeft het proces keurig voor je uitgedacht én doet het ook nog eens allemaal voor. De benodigdheden?

  • Wat vilt/stof in de juiste kleur.
  • Zwart en wit vilt voor de oogjes
  • Textielschaar
  • Naald en draad
  • Pluche vulmateriaal (verkrijgbaar bij de hobbyshop)
  • Krijt
  • Plakband

De moeilijkheidsgraad van het project is laag, dus iedereen die oud genoeg is om zelfstandig met een schaar of naald en draad om te gaan zou een Inkling-knuffeltje moeten kunnen maken. Bekijk ook de instructievideo hieronder:

Helaas lijkt Game Guy DIY geen nieuwe video’s meer te maken, zijn laatste video dateert van een jaar geleden. Als je de smaak te pakken hebt is een kijkje op zijn kanaal echter zeer de moeite waard. Er zijn meerdere Nintendo-gerelateerde DIY(Do it Yourself)-projecten te vinden op beginnersniveau. Voor wie geen genoeg kan krijgen van zijn eigen Inkling-knuffels en andere kleuren stof niet meer genoeg variatie is, is de Octoling-variant een leuke tweede projectje. Voor dit tweede project gebruikte Game Guy DIY andere materialen, zoals fleece in plaats van vilt en verf in plaats van krijt voor de verkleuring. Deze materiaalkeuze zou natuurlijk ook werken om de Inkling-knuffels écht knuffelbaar te maken.

Heb jij na een middagje crea-bea’en je eigen Inkling/Octoling in elkaar geknutseld? Deel je resultaten in de comments en vergeet ons niet te taggen op de socials!

Ben jij een Fan Friday-waardig project tegengekomen of heb je zelf iets moois gemaakt dat een Fan Friday-spotlight verdient? Stuur dan een mailtje of link naar rik@n1up.nl met het onderwerp Fan Friday en wie weet zie je het binnenkort op de site terug!

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

2

Special Wat spelen jullie dit weekend? [2 juli]

02-07-2022

1

Erik

0

Review The Legend of Bum-bo - Candy Crush in een wat smeriger jasje

02-07-2022

3

Randy

2

Nieuws Sea of Stars is uitgesteld naar 2023

02-07-2022

2

Rik

Discussieer met ons mee!

Yosher

17-06-2022

#5463

Ik ben niet zo goed met knutselwerkjes maar dit lijkt me wel eens leuk om te proberen eigenlijk...

Rik

17-06-2022

#5473

Ja, het is een uitnodigend projectje dat ook zonder ervaring prima te doen lijkt op een vrije middag Stuur ons vooral een foto als je er ooit aan toe komt, dan gaan we hem zeker even delen op de site!