Fan Friday: Hyrule-diorama uit BotW!

  • Special

  • 2 jun 23 om 00:00

  • Rik

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Fan Friday! Na jarenlang wachten kunnen we eindelijk aan de slag met The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom! Na ruim een maand aan Zelda-goodness tijdens de Fan Fridays is vandaag voorlopig de laatste keer dat we ons focussen op een BotW/TotK-project!

Youtuber Scatterbrained Creations maakte goed gebruik van de laatste weken voor de release van Tears of the Kingdom. Hij maakte een prachtig diorama van Hyrule uit Breath of the Wild in volledig reliëf. Tijdens het knutselen vraagt Scatterbrained zich af en toe wel eens af of het nog goed komt, maar langzaam bij beetje wordt het diorama laag na laag mooier en mooier. Zogeheten flockings die je bij de betere modelbouw-shop kunt krijgen zijn een bijna miraculeus maak-mooi-middel. De verschillende Divine Beasts en Hyrule Castle kwamen vervolgens uit de 3D-printer. Scatterbrained Creations maakte het diorama op zo’n manier dat het als schilderij aan de muur kan hangen en het eindresultaat verdient dan ook zeker een plaatsje in het interieur van elke Zelda-fan.

Denk jij dat zo’n diorama van Tears of the Kingdom (inclusief Sky Islands) er ook tof uit kan komen te zien? Laat het ons weten in de comments!

Ben jij een Fan Friday-waardig project tegengekomen of heb je zelf iets moois gemaakt dat een Fan Friday-spotlight verdient? Stuur dan een mailtje of link naar rik@n1up.nl met het onderwerp Fan Friday en wie weet zie je het binnenkort op de site terug!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Muziek Xenoblade 2’s Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

0

Nieuws Muziek Xenoblade 2's Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

02-10-2023

1

Karlijn

Nintendo kondigt Everybody 1-2-Switch! aan

7

Nieuws Nintendo kondigt Everybody 1-2-Switch! aan

02-06-2023

4

Erik

Hoofdafbeelding van Splatoon 3 op de Nintendo Switch

1

Nieuws Splatoon 3 - Versie 4.0.0 nu live; dit zit er in

01-06-2023

2

Thijmen

Reageer als eerste!