Fan Friday: fan-evoluties voor de Paldea starter Pokémon

  • Special

  • 18 nov 22 om 00:00

  • Rik

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Fan Friday! Vanaf vandaag kunnen we afreizen naar Paldea voor een gloednieuw Pokémon-avontuur in Pokémon Scarlet en Violet, en dat hield de gemoederen in de fan-community flink bezig de afgelopen maanden. Hoe zouden de evoluties van Quaxly, Sprigatito en Fuecoco er uit komen te zien? Daar hadden de fans zo hun eigen ideeën over…

Vandaag zullen we er achter komen hoe deze drie laatste evoluties er officieel uit zien, dus des te leuker om nog even terug te blikken op de tofste speculaties uit de fan-wereld.

Quaxly

We beginnen met de beste starter: Water type Quaxly. (Oh, en voor wie het niet eens is met de kwalificatie ‘beste starter’: facts don’t lie.)

My concept for Quaxly’s evolutions! [OC] from pokemon

Fuecoco

Vooruit, ook Vuur type Fuecoco kan een kleine claim leggen op de titel ‘beste starter’. Afgelopen februari was hij in ieder geval nog de gedoodverfde favoriet van de N1-UP community.

Subjectively5 op Deviantart

Sprigatito

Tja, en dan blijft Gras stype Sprigatito achter als zielige derde… maar misschien kunnen deze fan-evoluties wel voor een toffe comeback zorgen?

AlouNea op Deviantart

Welke fan-evolutie vond jij het tofste? Laat het ons weten in de comments!

Ben jij een Fan Friday-waardig project tegengekomen of heb je zelf iets moois gemaakt dat een Fan Friday-spotlight verdient? Stuur dan een mailtje of link naar rik@n1up.nl met het onderwerp Fan Friday en wie weet zie je het binnenkort op de site terug!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Downloadcodes 3DS en Wii U eShop bruikbaar tot 3 april

0

Nieuws Downloadcodes 3DS en Wii U eShop bruikbaar tot 3 april

29-03-2023

1

Evelyne

Kraino Origins – Graaf niet je eigen graf!

0

Review Kraino Origins - Graaf niet je eigen graf!

29-03-2023

3

Evelyne

E3 2023 wordt mogelijk gecanceld

8

Nieuws E3 2023 wordt mogelijk gecanceld

29-03-2023

3

Robin

Discussieer met ons mee! 5

Apenknul

18-11-2022

#7530‍

465 comments

Eerlijk, minotaur Fuecoco ziet er sick uit. Denk alleen niet dat Pokemon. Company dat ooit zal doen. Van Quaxly vind ik de eerste fan versie licht tofjes. Sprigatito ben ik gewoon geen fan van.

rob1N

18-11-2022

#7531‍

711 comments

Door dit soort ontwerpen die eigenlijk net iets te tof zijn, valt de uiteindelijke echte evolutie tegen. Nu zijn mn verwachtingen te hoog. =')

Mitch

18-11-2022

#7533‍

355 comments

Ze gaan allemaal keihard tegenvallen vergeleken met sommige van deze idd.

Tamadachi

18-11-2022

#7537‍

398 comments

Nou, ik zie dat sommige van deze zelfbedachte eindevoluties van de drie paldean starters wel duidelijk door het echte ontwerp zijn geïnspireerd. Er zitten inderdaad wel hele gave ontwerpen tussen waarvan ik Conquaxdor, Suchili en Florynx het meest origineel er uit vind zien.

maiqtheliar

19-11-2022

#7555‍

4 comments

De meeste zijn nog beter dan het origineel 😅.