Fan Friday: Een Poké-animatie marathon

  • Special

  • 30 dec 22 om 00:00

  • Rik

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Fan Friday! Morgen is het oud en nieuw, en als je niet gewend bent om laat op te blijven is dat altijd weer een uitdaging. Geen zorgen, als je het zelf tot half negen vol kan houden heb ik hier de oplossing voor je!

Youtuber Pedro Araujo heeft namelijk een bijna drie en een half uur(!) durende animatie gemaakt ter ere van de originele Pokémon Red en Blue. Wie de games ooit zelf heeft gespeeld, zal het volledige verhaal van de OG-Pokémon games herkennen. De animaties zijn niet zo geavanceerd als de officiële Pokémon anime, maar neem Pedro dat eens kwalijk! DRIE-EN-EEN-HALF-UUR aan animaties als solo-project! Hij moet er nog steeds weken, zo niet maanden mee bezig zijn geweest. De resultaten zijn er overigens wel naar: op moment van schrijven hebben een maand na uploaden al anderhalf miljoen kijkers zijn meesterwerk gezien. Als je nog iets zoekt om de tijd mee te verdrijven tot de klok morgen twaalf uur slaat en het 2023 is? Grijp je kans, het is zeker de moeite waard!

Brachten deze beelden de Poké-nostalgia weer bij je boven? Laat het ons weten in de comments!

Ben jij een Fan Friday-waardig project tegengekomen of heb je zelf iets moois gemaakt dat een Fan Friday-spotlight verdient? Stuur dan een mailtje of link naar rik@n1up.nl met het onderwerp Fan Friday en wie weet zie je het binnenkort op de site terug!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

0

Special Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

03-02-2023

1

Rik

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Randy

30-12-2022

#8069‍

12 comments

Aanrader dit