Fan Friday: Een Piplup op ware grootte!

  • Special

  • 23 jun 23 om 00:00

  • Rik

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Fan Friday! Deze week wanen we ons even in de Pokémon-wereld, want er is een crea-bea die Pokémon op ware grootte namaakt!

Het gaat om de Japanse Youtuber ねんどよしりん Clay yoshirin Pokémon Clay Art. Op basis van die naam zou het toch geen verrassing moeten zijn waar Yoshirin zich mee bezig houdt. Hij maakt verschillende (kleine) Pokémon op ware grootte na in klei. De collectie is inmiddels al aardig groot, maar vandaag focussen we ons op Piplup (of Pochama, zoals de Japanner hem zal noemen). Piplup staat natuurlijk vooral bekend als de Water starter uit de Shinnoh games. Vanuit verschillende basisvormen boetseert Yoshirin de kleine pinguïn-Pokémon, die vervolgens een zeer gelikte afwerking krijgt met de airbrush. Wat misschien nog wel het leukste is aan de video is dat Piplup tentoon wordt gesteld in de ‘natuurlijke omgeving’ van deze water Pokémon. Op een lokaal strand poseert Yoshirin zijn Piplup met eerdere projecten, zoals Oshawott, Manaphy en Shellder. Bekijk de Piplup creatie-video hieronder:

Zou jij ook zo’n Piplup tegen willen komen op het strand? Laat het ons weten in de comments!

Ben jij een Fan Friday-waardig project tegengekomen of heb je zelf iets moois gemaakt dat een Fan Friday-spotlight verdient? Stuur dan een mailtje of link naar rik@n1up.nl met het onderwerp Fan Friday en wie weet zie je het binnenkort op de site terug!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom’s Ember centraal

0

Nieuws Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom's Ember centraal

03-10-2023

0

Thijmen

Super_Mario_Bros_wonder

7

Special Wat vind jij van de Nintendo Direct van juni 2023?

23-06-2023

10

Erik

Mario Party 8 – Een traditioneel feest met vooruitstrevende ideeën

3

Special Mario Party 8 - Een traditioneel feest met vooruitstrevende ideeën

22-06-2023

8

Thijmen

Discussieer met ons mee! 1

lifegiving

23 jun 23 om 09:53

#10427‍

2032 XP | 330 comments

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ik wil er ook 1~