Fan Friday: een Master Sword cartridge case uit de 3D-printer

  • Special

  • 23-09-2022 00:00

  • Rik

1

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Fan Friday! De Nintendo Direct van vorige week onthulde – eindelijk – de titel van ‘het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild’. Ter ere van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom zetten we vandaag weer een Zelda-project in het zonnetje!

Dit Zelda-project staat helemaal in het teken van het Master Sword, het legendarische zwaard dat Link in nagenoeg alle Zelda-games hanteert. Youtuber Kickass 3D Prints heeft een model van het Master Sword uitgeprint waarin de kling van het zwaard ruimte biedt aan een aantal Switch cartridges. De kling is overigens het metalen steekgedeelte van een zwaard, voor het geval je dat – net als ik – nog niet wist. Het 3D-project werd uitgeprint op een filament-printer, die laag na laag van PLA-plastic smelt en zo een model opbouwt. Vervolgens moesten de losse onderdelen nog geschilderd en in elkaar gelijmd worden. Het eindresultaat is een Kickass houder voor maximaal zes games. Ik vraag me wel af hoe handig deze case is om onderweg mee te nemen, maar het staat in ieder geval leuk in je (game)kamer.

Wil jij deze Master Sword case ook wel hebben? Of zou jij jouw thema-case op een ander game-item baseren? Laat het ons weten in de comments!

Ben jij een Fan Friday-waardig project tegengekomen of heb je zelf iets moois gemaakt dat een Fan Friday-spotlight verdient? Stuur dan een mailtje of link naar rik@n1up.nl met het onderwerp Fan Friday en wie weet zie je het binnenkort op de site terug!

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

rob1N

26-09-2022

#6824

het verliest een beetje de functie van het compact opbergen. Zo'n groot zwaard berg je ook niet makkelijk op, maar wel tof gemaakt ^^