Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

  • Special

  • 3 feb 23 om 00:00

  • Rik

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Fan Friday! Vandaag zetten we een heel toffe console-mod in de spotlights! Check deze Kirby Nintendo 64!

Youtuber Fistbumpbros kwam onlangs in bezit van een oude Nintendo 64. Deze was in de loop der jaren zo vervuild geraakt dat er alleen nog een blauw scherm te zien was als de console werd aangesloten op een tv. De perfecte kans voor een grondige revisie. De hele console werd uit elkaar gehaald en elk onderdeel zorgvuldig schoongemaakt. Hierdoor deed de Nintendo 64 het al snel weer als vanouds. Fistbumpbros had zijn project hierbij kunnen laten, maar dat deed hij niet. Nadat hij de Nintendo 64 weer werkend had gekregen, gaf hij de retro-console ook nog een fikse make-over. Het Nintendo-grijs werd omgespoten in Kirby-roze en het gezichtje van Kirby werd met decals op de console geplakt. De Nintendo 64 is weer helemaal klaar voor uren speelplezier… alleen een exemplaar van Kirby 64: The Crystal Shards ontbreekt nog. Bekijk de Youtube-video zelf hieronder:

Van welke retro-console of handheld zou jij graag zo’n make-over zien? Laat het ons weten in de comments!

Ben jij een Fan Friday-waardig project tegengekomen of heb je zelf iets moois gemaakt dat een Fan Friday-spotlight verdient? Stuur dan een mailtje of link naar rik@n1up.nl met het onderwerp Fan Friday en wie weet zie je het binnenkort op de site terug!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

waluigi movie

2

Nieuws The Super Mario Bros. Movie krijgt Waluigi-DLC

01-04-2023

6

Kitty

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

3

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

5

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

03-02-2023

#8532‍

399 comments

Zeer creatief bedacht van deze Youtuber om de lelijke saaie zwarte N64 Console een schattige roze Kirby look te geven. Het zou een perfect geschenk zijn voor Dreon.