Fan Friday: een Gourmet Meat Stew-recept uit BotW!

  • Special

  • 3 dagen geleden

  • Rik

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Fan Friday! Na jarenlang wachten kunnen we eindelijk aan de slag met The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom! Ook na de release zetten we nog even flink wat BotW/TotK-projecten in het zonnetje tijdens de Fan Fridays!

Deze week reserveren we bij een oude bekende. Babish Culinary Universe is namelijk al eens eerder langsgekomen tijdens een vorige Fan Friday. Het bleef echter niet bij een video over een real-life Zelda-gerecht. Babish maakte ook zijn eigen versie van de Gourmet Meat Stew uit Breath of the Wild. Om dicht bij de recepten uit de game te blijven maakt hij onder andere weer gebruik van geitenboter in plaats van reguliere boter. Oh, en haal je neusklem ook maar weer uit de kast. Want de durian, beter bekend als  ’s werelds meest stinkende fruit, maakt ook weer een comeback in dit recept. Met de juiste ingrediënten kan jij overigens ook eten van een stoofpot a la Link, want op zijn avonturen door Hyrule sleept hij natuurlijk geen kookgerei mee voor haute cuisine. Dat schijnt echter niets af te doen aan de smaak. Bon apetit!

Krijg jij al trek in een Gourmet Meat Stew? Of laat jij het koken gewoon over aan Link? Laat het ons weten in de comments!

Ben jij een Fan Friday-waardig project tegengekomen of heb je zelf iets moois gemaakt dat een Fan Friday-spotlight verdient? Stuur dan een mailtje of link naar rik@n1up.nl met het onderwerp Fan Friday en wie weet zie je het binnenkort op de site terug!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Guinness World Records: TotK snelst verkopende Nintendo-game aller tijden

0

Nieuws Guinness World Records: TotK snelst verkopende Nintendo-game aller tijden

28-05-2023

1

Rik

Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

0

Special Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

28-05-2023

3

Ness

Maandag 29 mei 20:30 – Koopa Café Live Podcast

0

Podcast Maandag 29 mei 20:30 - Koopa Café Live Podcast

27-05-2023

1

Robin

Discussieer met ons mee! 2

Paul

26-05-2023

#10027‍

288 comments

Hartstikke nep, er worden meer dan 5 ingrediënten gebruikt!

Martijn

26-05-2023

#10031‍

247 comments

Zitten helemaal geen uien, knoflook of aardappelen in Breath of the Wild.