Fan Friday: Diorama van Café The Roost (Animal Crossing)

  • Special

  • 9 dec 22 om 00:00

  • Rik

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Fan Friday! Het is een drukke periode voor Nintendo Switch-eigenaren, met een nieuwe Wave Mario Kart 8-circuits, het Splatoon 3 Bibberseizoen én de eerste Salmon Run Big Run dit weekend! Tijd om even te ontspannen dus, en waar kunnen we dat beter doen dan in Café The Roost.

Youtuber NendoZaiker-SNAIL heeft namelijk een pitoresk dioramaatje gemaakt van Brewster’s café uit de Animal Crossing-serie. Met architectonische vellen, klei, UV-resin en bovenal Japanse precisie en geduld maakte deze kunstenaar een nagenoeg perfecte replica van de iconische locatie. Het oog voor detail en de schaal waarin wordt gewerkt zijn op zijn zachtst gezegd indrukwekkend te noemen. Laat je overigens niet afschrikken door de Japanse ondertitelingen, die voegen niks substantieels toe… aldus de klei-kampioen zelf. Na zijn Café wordt als laatste ook Brewster zelf nog ‘even’ in elkaar gedraaid. Met weer even veel details als de rest van het diorama. Bekijk het filmverslag van NendoZaiker-SNAIL hieronder zelf!

Krijg jij ook trek in een warm kopje koffie, thee of chocomel in The Roost? Laat het ons weten in de comments!

Ben jij een Fan Friday-waardig project tegengekomen of heb je zelf iets moois gemaakt dat een Fan Friday-spotlight verdient? Stuur dan een mailtje of link naar rik@n1up.nl met het onderwerp Fan Friday en wie weet zie je het binnenkort op de site terug!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

0

Special Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

03-02-2023

1

Rik

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

09-12-2022

#7841‍

427 comments

So, dat ziet er erg goed uit. Ik heb zelf geen diorama's, maar vind het altijd supertof om ze te zien. Ik houd van The Roost, en koffie/theewinkeltjes in het algemeen, dus dit vind ik echt superkik.