N1-UP lanceringsfestijn #3: Win Pumpkin Jack, Colt Canyon, Outbuddies DX en meer!

  • Prijsvraag

  • 03-07-2021 12:00

  • Paul

1

Wie een website lanceert, trakteert en het is tijd voor de derde lading!

Op 1 juli lanceerden we N1-UP, de opvolger van N1ntendo. Om dit met jullie te vieren, geven we een aantal prachtige prijzen weg. De komende dagen kun je via onze streams, de podcast, social media én natuurlijk onze website zelf prijzen winnen.

Wat kan ik winnen?

Nou, wat dacht je van Colt Canyon, Rigid Force Redux of Outbuddies DX? In deze prijsvraag hebben we in totaal tien prachtige prijzen om te verdelen, met dank aan onze partner Headup.

2x Pumpkin Jack
2x Colt Canyon
2x Outbuddies DX
2x Rigid Force Redux
2x Aerial_Knight’s Never Yield

Wat moet ik ervoor doen?

Deze tweede prijsvraag loopt volledig via de N1-UP  Discord server en meedingen is een fluitje van een cent! In het kanaal #prijsvragen staat er een bericht klaar om te winnen en iedere dag wordt er een nieuw bericht geplaatst met andere prijzen. Door met de confettitoeter-emoji op het bericht te reageren doe je automatisch mee! Bezoek onze Discord server via deze link. Uit alle reacties worden de prijzen willekeurig gekozen.

Discord, wat is dat?

De N1-Discord community is al een aantal jaar actief en is met meer dan 200 leden dé plek om te kletsen met andere N1-UP leden over games, het vinden van andere spelers voor Super Smash Bros. Ultimate, Mario Kart 8 Deluxe of het delen van grappige memes, toffe muziek en zelfs je eigen creatieve content. Heb je nog geen account voor Discord? Dan kun je je gratis aanmelden via deze link: discord.com/register

Op woensdag 7 juli  zal het laatste bericht geplaatst worden. Veel succes!

Spelregels

• Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd.
• Crewleden, moderators en/of admins van N1-UP.nl zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor medewerkers van Headup.
• N1-UP is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, kosten of lasten, wat ook de aard of reden ervan is, die voortvloeien uit of op enige andere wijze verband houden met de actie.

Bemachtig een lootje door op de confettitoeter-emoji te drukken of klikken onderaan het bericht op Discord.

Discussieer met ons mee!

dw4smash

03 juli 2021 21:37

#279

Leuke acties!

of om een reactie achter te kunnen laten.