Dit zijn de winnaars van The Super Mario Bros. Movie

  • Prijsvraag

  • 3 jul 23 om 19:27

  • Erik

Het is zover! Wie o wie heeft de blu-ray van The Super Mario Bros. Movie gewonnen?

Ter re-cap: in samenwerking met PR-bureay mochten wij twee exemplaren van The Super Mario Movie – Power-up Edition weggeven. Hiervoor moest je antwoord geven op de volgende vraag: The Super Mario Bros. Movie is niet de eerste film met Super Mario. Hoeveel films zijn er wereldwijd verschenen met Super Mario in de hoofdrol?”

Het correcte antwoord hierop was… ehm, ja. Dat was op twee manieren op te vatten.

Ik bedoelde oorspronkelijk hoeveel er over de hele wereld zijn verschenen. In dit geval waren het er drie: The Super Mario Bros. Movie (2023), Super Mario Bros. (1993) en het voor Japan-exclusieve Super Mario Bros. The Great Mission to Rescue Princess Peach! (1986). Onze oplettende lezers zagen de wereldwijd echter als hoeveel Mario-films hebben een wereldwijde release gehad. In dit geval waren er slechts twee.

Gezien de vraag dus niet helemaal duidelijk was (excuses daarvoor), hebben we zowel twee als drie goed gerekend. Dan is het nu tijd om de winnaars bekend te maken. Deze zijn volledig willekeurig gekozen over alle juiste antwoorden.

*tromgeroffel*

De winnaars zijn:

Sharjah
Diamondachi

Hartelijk gefeliciteerd! Jullie hebben beide één exemplaar van The Super Mario Bros. Movie – Power-up Edition op Blu-ray gewonnen. Stuur je adresgegevens naar dreon@n1up.nl of in een privébericht naar mij, en dan sturen we de prijs zo snel mogelijk naar je op!

Niet gewonnen? Niet getreurd! We hebben in de toekomst vast weer een prijsvraag. Tot die tijd kun je voor alles rondom Nintendo (en The Super Mario Bros. Movie) bij ons terecht. Heb je Dreon’s special over vijf toffe referenties in de Mario-film al gelezen?

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom’s Ember centraal

0

Nieuws Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom's Ember centraal

03-10-2023

0

Thijmen

Regisseur originele Super Mario RPG ‘verrast’ door remake

0

Nieuws Regisseur originele Super Mario RPG 'verrast' door remake

03-07-2023

4

Rik

Everybody 1-2-Switch! – Geen feestklassieker

5

Review Everybody 1-2-Switch! - Geen feestklassieker

03-07-2023

10

Thijmen

Discussieer met ons mee! 5

Lucas

3 jul 23 om 19:52

#10622‍

497 XP | 97 comments

Gefeliciteerd!  

Sharjah

3 jul 23 om 20:47

#10623‍

48 XP | 6 comments

hartstikke bedankt, mijn kleintjes gaan er erg blij mee zijn!

Tamadachi

3 jul 23 om 21:11

#10624‍

4382 XP | 580 comments

Wauw, allereerst ontzettend bedankt dat mijn nogal overdreven lange antwoord in water land tussen alle cheep-cheeps willekeurig naar boven is komen drijven. Tot op heden heb ik deze grootste game verfilming aller tijden niet in de bioscoop heb gezien dus met deze speciale power up edition kan voor het eerst kan genieten van een fantastisch level up-ed filmavondje!

Oorspronkelijk was ik van plan om drie films met Super Mario te antwoorden maar na de prijsvraag nog eens goed te hebben doorgelezen koos ik toch door de verwarring in de vraagstelling toch voor twee omdat ik er vanuit ging dat we mogelijk werden misleid doordat er twee films wereldwijd in de bioscopen waren te zien maar gelukkig heb ik er uitleg bij geplaatst die jullie op de redactie misschien aan het denken heeft gezet.

Paul

4 jul 23 om 09:16

#10631‍

3069 XP | 516 comments

Congrats beiden!

Sharjah

8 jul 23 om 10:14

#10691‍

48 XP | 6 comments

Heb het binnen nogmaals bedankt!