Alles wat je moet weten over Pokémon GO Fest 2022

  • Special

  • 04-06-2022 09:45

  • Mink

1

Het is weer zover: het jaarlijkse Pokémon GO Fest event is hier! Vandaag tussen 10 en 18 uur vindt het event plaats, evenals morgen tussen dezelfde tijden. Dit Pokémon GO Fest heeft zelfs een derde dag, deze laat nog even op zich wachten: 27 augustus 2022. Wat kun je dit jaar verwachten van de verjaardag van POGO? Je leest het hieronder!

Pokémon GO fest 2022 is een driedaagse event en je kunt met dit evenement meespelen zonder het ticket te kopen. De bonussen, de spawns en de doelen zullen beschikbaar zijn voor alle spelers terwijl als je het ticket hebt gekocht (t.w.v. 16,99 euro) je een Special Research taak ontvangt. Om vandaag extra feestelijk aan te laten voelen, kun je negen Raid Passes ontvangen per dag , zijn er exclusieve Raids en veranderen ieder uur de Pokémon die kunnen verschijnen op de map. Tevens zijn er een vijftal nieuwe shiny Pokémon-families toegevoegd: Shroomish, Numel, Karrablast, Shelmet en fan-favorite Axew.

Spawns

De Pokémon die de komende dagen verschijnen zitten op een rotatie van verschillende habitats. Zo begint het vandaag om 10 uur met de Stad en gaan we daarna naar de Weides, naar het Regenwoud om te eindigen bij de Tundra. Om vervolgens de cycles weer opnieuw te starten. Check onderstaande afbeelding om te zien welke Pokémon in welke tijdzone verschijnen en help jezelf zo te jagen op de juiste Pocket Monsters.

Ticket-houders

Voor de mensen die de ticket hebben gekocht voor het Pokémon GO Fest 2022, zijn er iets wat meer feestelijke beloningen. Zo zal de kans op een Shiny hoger liggen, heb je kans op een Shiny Unown, heb je de kans op regionale Pokémon (zoals Tropius of Torkoal), verschijnen er meer zeldzame Pokémon met incense, kun je meedoen met de Global Challenge Arena en kun je kostenloos een Shaymin T-shirt ophalen. Daarbovenop krijg je ook een Special Research welke eindigt met het vangen van Shaymin, een mythische Pokémon die nog niet eerder in Pokémon GO beschikbaar was.

De Special Research zal bestaan uit verschillende taken en je kunt zelf kiezen waar je op wilt focussen: het vangen van Pocket Monsters, rondlopen of juist Battles. Tevens mag je zelf kiezen welke moeilijkheidsgraad je wilt (waarbij enkel de stickers als beloning lichtelijk anders zijn).

Als laatste vindt morgen een nieuwe 5 Star Raid plaats en mogelijk zal dit de eerste Ultra Beast zijn die toegevoegd wordt aan Pokémon GO. Niantic heeft namelijk eerder deze maand een teaser gedeeld van Nihilego, de eerste Ultra Beast die je tegenkomt in jouw avontuur in Alola.

Deel dit bericht:

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

Mink

04-06-2022

#5212

Voor leden die nog vrienden zoeken; voeg me zeker toe; 4872-2706-4541.