Hands-on Gameplay Video - Fire Emblem Engage

  • Hands-on

  • 5 jan 23 om 15:00

  • Robin

Robin deelt meer gameplay van Fire Emblem Engage.

Robin had de kans om Fire Emblem Engage te spelen tijdens een ruime gameplay sessie in het hoofdkantoor van Nintendo. In de volgende video zie je onder andere hoe je van class te verandert en geeft hij je een kleine tour rond Somniel. De Somniel is het nieuwe basisgebied dat je tussen de missies door in Fire Emblem kunt verkennen. Dit drijvende eiland is van het Heilige Land van Lythos, waar Alear 1000 jaar heeft geslapen.

Fire Emblem Engage is vanaf 20 januari 2023 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. De game was aangekondigd tijdens de Nintendo Direct van september 2022. Het is de tweede grote Fire Emblem-game na het succesvolle Three Houses. Fire Emblem Engage heeft net zoals voorgaande delen de bekende wapendriehoek maar breidt dat uit met het Break-systeem.

Wat vind jij van Fire Emblem Engage na onze hands-on? Is dit voor jou een day one-aankoop of ga je nog even wachten? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

1

Media Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

02-02-2023

2

Dennis

Reageer als eerste!