Zweef, schiet en bescherm jezelf tegen de regen in Gunbrella

  • Nieuws

  • 11-05-2022 18:10

  • Willem

0

De Indie World Showcase had veel verrassende titels maar Gunbrella kwam voor velen als een donderslag uit de hemel. De nieuwste titel van de makers van de mini metroidvania Gato Roboto lijkt met prachtige pixels zich van de rest te onderscheiden.

In Gunbrella speel je als een ruige houthakker die gebruik maakt van zijn Gunbrella, een geweer en een paraplu in één. Je vermorzelt gangsters, geesten, smerissen en sektes in je queeste naar wraak. De paraplu kan op meerdere manieren worden gebruikt. Niet alleen blijf je droog in een storm, maar ook kan je er mee zweven, schieten én kogels afkaatsen. De Gunbrella is te verbeteren naar mate je meer schroot en upgrades vindt door de wereld. Met meerdere locaties zoals schimmige steden en vuile forten strijd je tegen bovennatuurlijk kwaad en gevaren van alledag. De prachtige pixel-art beloofd er in ieder geval een waanzinnig spektakel van te maken.

Gunbrella komt volgend jaar naar de Nintendo Switch en wordt uitgegeven door Devolver Digital.

Over Willem

Als redacteur en reviewer voor N1-UP stort Willem zich in het avontuur. Zijn specialisatie zit hem in abstracte indie-games, actie-spellen, thematische verhalen en de singeplayer avonturen. Zodoende heeft hij Hyrule al talloze keren gered van het kwaad en iedere Pokémon die ooit heeft bestaan gevangen. In zijn vrije tijd werkt hij graag aan het maken van video's en ook in-game fotografie is één van zijn grote passies. Voor vragen kan je hem altijd stalken op twitter: www.twitter.com/whilhorst

Lees meer over Willem

Reageer als eerste!