Zorya: The Celestial Sisters komt naar de Switch

  • Nieuws

  • 21-11-2021 14:07

  • Rik

0

Uitgever TLM Partners en ontwikkelaar MadLife Divertissement hebben aangekondigd dat de co-op puzzel adventure game Zorya: The Celestial Sisters naar de Nintendo Switch komt. 

Zorya: The Celestial Sisters moet op 8 februari in de Nintendo eShop verschijnen. In de game moet je het land Vyraj zien te doorkruisen om Maangodin Aysu en Zonnegodin Solveig te herenigen. Hoewel deze goddelijke zussen van elkaar gescheiden zijn moeten zij toch samen zien te werken om de steeds complexere uitdagingen in Vyraj het hoofd te bieden. Zorya: The Celestial Sisters biedt hiervoor verschillende multiplayer opties aan. Er is een lokale split-screen modus, maar spelers kunnen ook online met vrienden spelen. Wie online speelt kan dit zowel met spelers van de Switch-versie als van de PC-versie doen: de game ondersteunt cross-play. Voor lokale mulitplayer is er ook de Friends Pass, de optie waardoor ook spelers die de game niet gekocht hebben kunnen worden uitgenodigd om mee te spelen.

TLM Partners bracht de volgende trailer uit voor de game, waarin het verhaal en de wereld van Vyraj worden voorgesteld:

Zie jij jezelf al meepuzzelen met deze godinnenzussen? Laat het ons weten in de comments.

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Reageer als eerste!

of om een reactie achter te kunnen laten.