Zes nieuwe indie-titels die vandaag uitgekomen zijn voor de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 11 aug 21 om 21:34

  • Ness

  • 0

Nieuwe indie-titels voor op je wenslijstje?

De Indie World Showcase zat weer helemaal vol met sneakpeaks naar de nieuwste indie-games die voor de Nintendo Switch uit gaan komen. Wel zes van de games die besproken waren tijdens de presentatie zijn nu of later vandaag verkrijgbaar! We hebben deze allemaal op een rijtje gezet.

Axiom Verge 2

Het langverwachte vervolg op indie-hit Axiom Verge is vanaf vandaag eindelijk uit op de Nintendo Switch! Axiom Verge 2 is een prequel op het origineel en speelt zich af in een gloednieuwe wereld met nieuwe personages. Het orginele deel was een veelgeprezen metroidvania en Axiom Verge 2 belooft aan de hand van de trailers ook veel goeds!

Axiom Verge is nu tijdelijk afgeprijsd van € 17,99 naar € 16,19.

Boyfriend Dungeon

In deze dungeoncrawler vecht je met wapens die je later ook kunt daten! Wacht wat? In de wereld van Boyfriend Dungeon zijn wapens als zwaarden en dolken tegelijk ook erg datebare vrijgezellen. Ga op romantische afspraakjes en til zo je wapens op naar een hoger niveau. Zelfs de engste kerkers kunnen niet op tegen de kracht van liefde!

Boyfriend Dungeon is nu verkrijgbaar voor € 16,99.

Garden Story

Simulatiespel extravagant Garden Story is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch! In dit wholesome spelletje speel je als een druif genaamd Concord die zijn best doet om zijn eiland The Grove te herstellen. Zo kun je monsters bevechten maar ook eilandgenoten een handje helpen. Er is genoeg werk aan de winkel voor dit kleine druifje, maar Garden Story is ook perfect om tot rust te komen op een mooi, weelderig eiland. Garden Story lijkt zich te richten op fans van games als Stardew Valley en Animal Crossing: New Horizons.

Garden Story is nu verkrijgbaar voor €19,99.

ISLANDERS: Console Edition

De minimalistische strategiegame ISLANDERS is aangekomen op de Nintendo Switch in de vorm van een console-editie. In dit spel creeër je op intuïtive wijze eiland na eiland. Maak eilanden van klein tot groot en geniet van de ontspannen sfeer op de open zee.

ISLANDERS: Console Edition is vanaf vandaag te downloaden voor €5,99.

Necrobarista: Final Pour

Necrobarista: Final Pour combineert koffie met de dood in een cinematische, anime-stijl visual novel. De game speelt zich af in Melbourne en gaat over het loslaten en de morele twijfelachtigheid van de doden weer tot leven wekken. De soundtrack is gemaakt door Kevin Penkin, die ook werkte aan onder andere Florence en Made in Abyss. Necrobarista: Final Pour is de director’s cute met verbeterde graphics en splinternieuwe toevoegingen aan het verhaal.

Necrobarista: Final Pour is nu tijdelijk afgeprijsd van € 17,99 naar € 15,29.

Slime Rancher: Plortable Edition

Als laatste is Slime Rancher: Plortable Edition vandaag verschenen voor de Nintendo Switch. Dit is een kleurrijke first person-shooter helemaal in het teken van schattige slijmballen. Fans van Splatoon 2 en Ninjala zal dit spel misschien wel aanspreken.

Slime Rancher: Plortable Edition is vanaf vandaag te downloaden voor €20,99.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Super Mario Land en meer nu te spelen op Nintendo Switch Online

0

Nieuws Super Mario Land en meer naar Nintendo Switch Online

15-05-2024

1

Erik

Heruitgave Animal Crossing Sanrio-kaarten beschikbaar bij Game Mania

0

Nieuws Heruitgave Animal Crossing Sanrio-kaarten beschikbaar bij Game Mania

12-08-2021

0

Erik

Trek volgende maand door prachtige, verwoeste gebieden in Eastward

0

Nieuws Trek volgende maand door prachtige, verwoeste gebieden in Eastward

11-08-2021

0

Ness

Reageer als eerste!