Zelda: Tears of the Kingdom krijgt officiële guide van 496 pagina's

Guide-maker Piggyback heeft in samenwerking met Nintendo een officiële guide voor the Legend of Zelda: Tears of the Kingdom aangekondigd. 

In 2017 maakte Piggyback de officiële guide voor the Legend of Zelda: Breath of the Wild. Nu slaan de twee partijen opnieuw hun handen ineen, maar deze keer voor Tears of the Kingdom.

De guide bevat antwoorden voor alle puzzels, raadsels en mysteries van het spel, net als een begeleide walkthrough, een atlas van Hyrule en nog veel meer. Verder bevat de guide 496 pagina’s en zal deze in een standaard- en een collectors editie verkrijgbaar zijn. De collectors editie zal met een hardcover en waarschijnlijk wat extra goodies komen, net als de collectors editie van Breath of the Wild’s guide.

De officiele guide voor the Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is vanaf 16 juni verkrijgbaar. Tears of the Kingdom zelf is al vanaf 12 mei te spelen op de Nintendo Switch.

Ga jij de officiële guide voor the Legend of Zelda: Tears of the Kingdom in huis halen om alle geheimen van het spel te ontrafelen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Piggyback op Twitter

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 16 jaar, nog een echte puber dus ;). Ik doe aan wedstrijdzwemmen en ben van jongs af aan al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de fantastische spellen en consoles van Nintendo, die heerlijke tijden dat je lekker Mario Galaxy of Wii Sports aan het spelen was op de Wii. Ik hield vroeger ook erg veel van mijn Nintendo Wii U, omdat dit de eerste console was die ik zelf gekocht had. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik af en toe ook eens een spel zoals Bayonetta of Rocket Leaugue. Verder kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft.

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Guinness World Records: TotK snelst verkopende Nintendo-game aller tijden

0

Nieuws Guinness World Records: TotK snelst verkopende Nintendo-game aller tijden

28-05-2023

1

Rik

Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

0

Special Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

28-05-2023

3

Ness

Maandag 29 mei 20:30 – Koopa Café Live Podcast

0

Podcast Maandag 29 mei 20:30 - Koopa Café Live Podcast

27-05-2023

1

Robin

Reageer als eerste!