Zelda: Tears of the Kingdom krijgt officiële guide van 496 pagina's

Guide-maker Piggyback heeft in samenwerking met Nintendo een officiële guide voor the Legend of Zelda: Tears of the Kingdom aangekondigd. 

In 2017 maakte Piggyback de officiële guide voor the Legend of Zelda: Breath of the Wild. Nu slaan de twee partijen opnieuw hun handen ineen, maar deze keer voor Tears of the Kingdom.

De guide bevat antwoorden voor alle puzzels, raadsels en mysteries van het spel, net als een begeleide walkthrough, een atlas van Hyrule en nog veel meer. Verder bevat de guide 496 pagina’s en zal deze in een standaard- en een collectors editie verkrijgbaar zijn. De collectors editie zal met een hardcover en waarschijnlijk wat extra goodies komen, net als de collectors editie van Breath of the Wild’s guide.

De officiele guide voor the Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is vanaf 16 juni verkrijgbaar. Tears of the Kingdom zelf is al vanaf 12 mei te spelen op de Nintendo Switch.

Ga jij de officiële guide voor the Legend of Zelda: Tears of the Kingdom in huis halen om alle geheimen van het spel te ontrafelen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Piggyback op Twitter

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Game Freak werkt aan nieuwe ‘Action Adventure IP’ Project Bloom

6

Nieuws Game Freak werkt aan nieuwe 'Action Adventure IP' Project Bloom

10-05-2023

5

Rik

Miniversary-update aangekondigd voor Mini Motorways

0

Nieuws Miniversary-update aangekondigd voor Mini Motorways

09-05-2023

0

Dennis

Reageer als eerste!