Zelda: Tears of the Kingdom geüpdatet naar Versie 1.1.1

  • Nieuws

  • 22 mei 23 om 22:13

  • Thijmen

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is nog maar een tijdje uit, maar het spel heeft nu al zijn tweede update ontvangen. 

Het spel kan nu geüpdatet worden naar versie 1.1.1. In deze versie is het probleem waar sommige spelers de main quest “The Closed Door” niet konden voltooien, zelfs als ze aan alle voorwaarden hebben voldaan, opgelost. Daarnaast zijn er “verschillende problemen” aangepakt om de algehele spelervaring te verbeteren.

Hieronder zijn de volledige patch notes van versie 1.1.1 te lezen (vertaald):

Ver. 1.1.1 (Vrijgegeven op 18 mei 2023)
Algemene updates


  • Probleem opgelost waarbij de speler soms de hoofdquest “The Closed Door” niet kon voltooien, zelfs als hij voldeed aan de voorwaarden om de quest te voltooien.
    Als je dit probleem al hebt ondervonden, kun je de queeste voltooien door deze update te downloaden.
  • Verschillende problemen zijn aangepakt om de spelervaring te verbeteren.

In dit soort updates worden vaak glitches uit het spel gehaald, maar de pas ontdekte duplicatie glitch is nog niet verwijderd.

Heb jij Zelda: Tears of the Kingdom als geüpdatet naar versie 1.1.1? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Support

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 16 jaar, nog een echte puber dus ;). Ik doe aan wedstrijdzwemmen en ben van jongs af aan al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de fantastische spellen en consoles van Nintendo, die heerlijke tijden dat je lekker Mario Galaxy of Wii Sports aan het spelen was op de Wii. Ik hield vroeger ook erg veel van mijn Nintendo Wii U, omdat dit de eerste console was die ik zelf gekocht had. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik af en toe ook eens een spel zoals Bayonetta of Rocket Leaugue. Verder kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft.

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Datamine lijkt nieuwe Tears of the Kingdom amiibo te verraden

0

Nieuws Datamine lijkt nieuwe Tears of the Kingdom amiibo te verraden

06-06-2023

1

Rik

Maak jouw eigen kapitein in nieuwe trailer Pikmin 4

2

Nieuws Maak jouw eigen kapitein in nieuwe trailer Pikmin 4

06-06-2023

2

Evelyne

Cat_Mario_Film_The_Super_Mario_Bros

2

Nieuws Miyamoto bedacht dat Mario paddenstoelen vies vond in Mario-film

06-06-2023

2

Evelyne

Discussieer met ons mee! 2

rob1N

23 mei 23 om 13:23

#10006‍

737 comments

Spoiler alert:

 

Zo heb ik nu al twee keer gehad dat de vergezellende hero nergens te bekennen was in een tempel. Je moet blijkbaar wel écht via het aangegeven pad en de voordeur naar binnen anders speel je heel een tempel zonder dat je verder kan of bepaalde dingen activeren. Ik ben anderhalf uur bezig geweest met een tempel om er vervolgens achter te komen dat Sidon erbij moest zijn, maar die stond ergens te wachten waar ik al voorbij was gegaan. -_-

Thijmen18

23 mei 23 om 15:03

#10008‍

17 comments

Ik had precies hetzelfde met Sidon! Moest twee keer vanaf de tempel een stukje naar beneden gaan voordat hij eindelijk mee ging. Was best raar idd.