Yuji Horii deelt een kleine update over Dragon Quest XII

  • Nieuws

  • 29-05-2022 23:42

  • Robin

3

Yuji Horii deelt een kleine update over Dragon Quest XII.

Recentelijk vierde de Dragon Quest franchise hun 36ste verjaardag. Hiervoor deelde Dragon Quest-bedenker Yuji Horii een kleine update over Dragon Quest XII: The Flames of Fate. (vertaald)

“We werken hard aan Dragon Quest XII, maar er zal nog genoeg Dragon Quest zijn om je te vermaken tot het klaar is. Ik dank jullie van harte voor jullie steun aan de Dragon Quest serie gedurende afgelopen 36 jaar, Yuji Horii.”

Er is nog geen platform aangekondigd voor Dragon Quest XII, gezien het succes van de Nintendo Switch in Japan is het vrij logisch dat het spel naar het platform zal komen. Wel weten we dat het spel zal draaien op Unreal Engine 5. Eerder werd ook al bekend gemaakt dat zowel de Japanse Studio HexaDrive (welke onder andere heeft geholpen met The Legend of Zelda: The Wind Waker HD en Ninjala) en Japanse bedrijf Orca (welke onder andere heeft geholpen met Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition).

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition

Volgens Square Enix zou Dragon Quest XII een meer duister en volwassen karakter moeten krijgen. Daarnaast moet het een blauwdruk worden voor de richting die de serie de komende 10-20 jaar opgaat.

Willen jullie nog meer Dragon Quest games op de Nintendo Switch? Laat het ons weten in de comments!

 

Deel dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

Bestrafer

30-05-2022

#5112

Als die net zo lekker wegspeelt als XI, kom maar door! Het is eigenlijk de enige game waarin ik mezelf helemaal kan verliezen. Ik moet zelfs een wekkertje zetten om niet vergeten te eten. 

Fl@ppy

30-05-2022

#5113

Heerlijke spellen. Vind het alleen jammer dat ze van het turnbased af willen gaan.

rob1N

30-05-2022

#5115

het turn based geeft juist het gevoel van rust in een battle ondanks dat het spannend is. Ik vond het systeem in 11 echt wel fijn! Maar ik kijk ook wel uit naar 12!