Yoshi Tour komt naar Mario Kart Tour met nieuw personage

  • Nieuws

  • 1 apr 23 om 03:19

  • Rik

  • 2

Nintendo heeft de volgende Tour aangekondigd voor Mario Kart Tour. Vanaf aanstaande woensdag kunnen we aan de slag met de Yoshi Tour!

De Yoshi Tour volgt de Ninja Tour op. De Yoshi Tour vormt het Mario Kart Tour-debuut van het nieuwe Yoshi’s Island-circuit, dat onlangs ook al werd toegevoegd aan de Mario Kart 8 Deluxe Circuituitbreidingspas. Ook Poochy, die donderdag al gespot was door oplettende fans in de teaser voor de Yoshi Tour, maakt zijn Mario Kart-debuut. Poochy is een personage uit de Yoshi-games, en kwam onder andere voor in Yoshi’s Crafted World voor de Nintendo Switch. Zijn eerste verschijning was in Yoshi’s Island voor de SNES.

Zoals gebruikelijk is er ook weer een nieuw Mii Racing Suit aangekondigd voor de nieuwe Tour. Deze keer staat de nieuwe Mii-outfit in het teken van Piranha Plants. Voor de verandering geeft het silhouet van de volgende Mii Racing Suit-toevoeging geen hint over diens thema weg.

De Yoshi Tour gaat van start op 5 april, tot die tijd kun je blijven racen in de Ninja Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nintendo Live 2024 komt naar Sydney

0

Nieuws Nintendo Live 2024 komt naar Sydney

23-04-2024

1

Rik

Game Proeverij Yoshi´s Island

3

Special Game Proeverij #3 - Speel mee met Yoshi's Island!

01-04-2023

7

Mitch

Splatoon 3 geüpdatet naar Versie 3.1.0

0

Nieuws Splatoon 3 geüpdatet naar Versie 3.1.0

31-03-2023

1

Thijmen

Discussieer met ons mee! 2

Yosher

1 apr 23 om 14:14

#9423‍

5876 XP | 1088 comments

Dit wordt de eerste Yoshi Tour sinds ze gacha (grotendeels) hebben geschrapt uit deze game en dus ook mijn eerste Yoshi Tour, heb er veel coins en rubies voor gespaard. Hoop toch wel echt dat Poochy nu ook naar de Switch game komt!

Tamadachi

3 apr 23 om 11:51

#9442‍

5155 XP | 640 comments

In dit nieuwsbericht wordt vergeten dat in de Yoshi Tour (2023) niet alleen het Yoshi's Island circuit wordt toegevoegd maar we kunnen vanaf komende woensdag ook na 22 jaar weer gaan racen in Yoshi Desert (GBA) wat toch ook wel het vermelden waard zou zijn geweest.