Xenoblade Chronicles 3 regisseur deelt eerste details over gameplay en verhaal

  • Nieuws

  • 10 feb 22 om 01:27

  • Mitch

  • 4

Tijdens de Nintendo Direct heeft Nintendo aangekondigd dat Xenoblade Chronicles 3 naar de Nintendo Switch komt. Regisseur Tetsuya Takahasi deelt nu de eerste informatie over wat spelers mogen verwachten.

Zoals aangekondigd in de laatste Nintendo Direct, komt het RPG-avontuur Xenoblade Chronicles 3 in september naar Nintendo Switch. De executive director van het spel, Tetsuya Takahashi, deelt in een blogpost de eerste details over zowel het verhaal als de gameplay. Zo zal deze game Xenoblade 1 en 2 met elkaar verbinden en speelt de fluit die we aan het begin van de trailer zien een grote rol.

Takahashi schrijft in een blogpost:

Hallo iedereen, dit is Tetsuya Takahashi van MONOLITHSOFT.

Iets meer dan vier jaar na de release van Xenoblade Chronicles 2 en anderhalf jaar na de release van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, brengen wij u nu nieuws over het nieuwste spel van MONOLITHSOFT: Xenoblade Chronicles 3. Zoals de naam al aangeeft, is dit het derde deel in de Xenoblade Chronicles-serie. We zijn op dit moment de laatste aanpassingen aan het doen om ervoor te zorgen dat het de best mogelijke game wordt, gebaseerd op alles wat we hebben geleerd van de vorige games uit de serie.

Het belangrijkste beeld toont een gebroken groot zwaard van Mechonis en het lichaam van de Urayan Titan met een groot gapend gat. Ik kan me voorstellen dat iedereen die de trailer heeft gezien, behoorlijk verrast was door de slotscène. Waar zinspeelt deze visual op? Dat kan ik nog niet verklappen. Wat ik je wel kan vertellen, is dat deze visual al een hele tijd geleden bedacht is. Om precies te zijn, we bedachten het ergens tussen het einde van de ontwikkeling van Xenoblade Chronicles en het begin van de ontwikkeling van Xenoblade Chronicles 2.

Het is dus niet iets wat we onlangs aan de serie hebben toegevoegd. We geloven dat het spel leuk zal zijn voor zowel nieuwkomers als veteranen van de serie.

De personages zijn ontworpen door Masatsugu Saito, die ook de personages voor Xenoblade Chronicles 2 heeft ontworpen. Hoewel we ze op dit moment nog niet aan je kunnen laten zien, heeft Koichi Mugitani enkele van de belangrijkste artworks gemaakt. Zoals je kunt zien, hebben vertrouwde medewerkers van de Xenoblade Chronicles-serie opnieuw de handen ineen geslagen om dit spel te maken.

Ook de spelmuziek is verzorgd door artiesten die in het verleden hebben bijgedragen aan de serie. De muziek voor Xenoblade Chronicles 3 is gecomponeerd door Yasunori Mitsuda, Manami Kiyota, ACE (TOMOri Kudo, CHiCO), Kenji Hiramatsu en Mariam Abounnasr.

De muziek in dit spel behoudt het unieke Xenoblade Chronicles-gevoel, maar gaat ook een nieuwe uitdaging aan. Dit is de integratie van een fluitmelodie als motief. De fluit is zelfs een van de belangrijkste thema’s in dit spel. Een aantal andere elementen en thema’s zijn verborgen in de trailer. We zullen de details beetje bij beetje onthullen in de toekomst.

Xenoblade Chronicles 3 is een gloednieuw avontuur dat de werelden van Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles 2 samenbrengt om de spelers mee te nemen naar de toekomst. Terwijl er nog wat tijd over is voor de release van het spel, kijk er alvast naar uit.

Xenoblade Chronicles 3 verschijnt in september voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Mitch

Mitch houdt van Nintendo, maar schuwt kritiek op het bedrijf niet. Als Community Manager houdt hij de sfeer op N1 graag relaxed en gezellig. Je mag hem altijd uitdagen voor een potje Smash of Mario Party in de N1-Discord!

Lees meer over Mitch

Recente artikelen

Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

0

Nieuws Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

27-04-2024

0

Thijmen

EarthBound en EarthBound Beginnings vanaf vandaag speelbaar op NSO

1

Nieuws EarthBound en EarthBound Beginnings vanaf vandaag speelbaar op NSO

10-02-2022

3

Ness

Op een gigantische ruimtereis in No Man’s Sky voor Nintendo Switch

1

Nieuws Op een gigantische ruimtereis in No Man's Sky voor Nintendo Switch

10-02-2022

3

Erik

Discussieer met ons mee! 4

Patrick

10 feb 22 om 08:58

#3560‍

298 XP | 44 comments

HYPPPPE!

Fl@ppy

10 feb 22 om 09:33

#3566‍

2786 XP | 539 comments

Yesyesyes. Ik kijk op dit moment meer uit naar deze dan botw2. Als botw2 ook nog eind dit jaar uit moet komen kan ik hem dit jaar niet meer spelen iig.

Robin

10 feb 22 om 10:10

#3571‍

3176 XP | 469 comments

Dit is goed. Denk ook dat het een einde van een trilogie is!

Cassis

10 feb 22 om 18:01

#3607‍

321 XP | 55 comments

Jammer dat de vorige helden niet mee spelen