Xenoblade Chronicles 3 introduceert nieuwe gebieden

  • Nieuws

  • 14 mei 22 om 01:43

  • Rik

Nintendo heeft weer wat nieuwe info gedeeld over Xenoblade Chronicles 3. Het gaat om twee van de nieuwe gebieden uit de game: Millick Meadows en Eagus Wilderness.

Millick Meadows is een gebied met een rivier die door grootse grasgebieden stroomt. In tegenstelling tot het vredige landschap wordt de speler gewaarschuwd voor de vele gevaarlijke wezens die ‘voorbijgangers niet op prijs stellen’. Zelfs de planten vormen een gevaar in dit gebied.

Ook Territorial Rotbart is weer van de partij in Xenoblade Chronicles 3…

De Eagus Wilderness is een gebied ‘waar je zand in je schoenen van kan krijgen’. Nintendo deelde een teaser dat spelers een bekend landschapsicoon kunnen terugvinden in dit gebied als ze de zandstormen overleven. Het zou specifiek gaan om een ‘gigantische mechanische vinger’. Xenoblade-veteranen zouden met deze informatie gelijk moeten weten om welke terugkerende locatie het gaat.

Waar-o-waar ken ik die mechanische vingers toch van?

De originele Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles 2 waren effectief losstaande verhalen van elkaar. Xenoblade Chronicles 3 moet de werelden van beide games bij elkaar brengen en een gemeenschappelijk vervolg vormen.

Xenoblade Chronicles 3 komt op 29 juli uit voor de Nintendo Switch.

Welk gebied vind jij er het tofste uit zien en welk gebied uit de vorige games hoop jij ook in aangepaste vorm terug te zien? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Woensdag 4 oktober 20:00 uur – Koopa Café Podcast live vanuit Hilversum

0

Podcast Woensdag 4 oktober 20:00 uur - Koopa Café Podcast live vanuit Hilversum

27-09-2023

3

Dreon

Wat spelen jullie dit weekend? [14 mei]

5

Special Wat spelen jullie dit weekend? [14 mei]

14-05-2022

5

Erik

Makers Genshin Impact kondigen Zenless Zone Zero aan

1

Nieuws Makers Genshin Impact kondigen Zenless Zone Zero aan

14-05-2022

2

Rik

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

14 mei 22 om 11:45

#4917‍

4316 XP | 828 comments

hmjah, gebieden in xeno hebben mij nog nooit teleurgesteld. Het ziet er weer goed uit ^^