Xenoblade, Bayonetta en Kirby genomineerd voor de DICE Awards

  • Nieuws

  • 13 jan 23 om 09:57

  • Dennis

Op 23 februari worden voor de 26e keer de D.I.C.E. Awards uitgereikt. Onder andere Xenoblade Chronicles 3, Bayonetta 3 en Kirby’s Dream Buffet maken kans op een felbegeerde award!

Bayonetta 3 is genomineerd in de categorie Action Game of the Year, en neemt het op tegen onder andere Neon White en de indie hit Vampire Survivors.

Voor Family Game of the Year zijn Kirby’s Dream Buffet en Mario + Rabbids Sparks of Hope genomineerd. Andere kanshebbers zijn Disney Dreamlight Valley, Lost in Play en Trombone Champ.

Xenoblade Chronicles 3 maakt kans op de Role-Playing Game of the Year award, maar heeft concurrentie van onder andere Elden Ring en World of Warcraft: Dragonflight.

Naast FIFA 23, OlliOlli World, MLB The Show 22 en NBA 2K23 is ook Mario Strikers: Battle League Football genomineerd in de categorie Sports Game of the Year.

De D.I.C.E. Awards zijn een initiatief van de Academy of Interactive Arts & Sciences en worden jaarlijks uitgereikt aan de beste games, individuen en ontwikkelaars. De 26e editie vindt plaats tijdens de D.I.C.E Summit in Las Vegas en zal op donderdag 23 februari worden gestreamd door IGN. Een overzicht van alle categorieën en genomineerden vind je hier!

Welke spellen gun jij een felbegeerde D.I.C.E. Award? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

2

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

2

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Wat speel je dit weekend? [1 april]

3

Special Wat speel je dit weekend? [1 april]

01-04-2023

5

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Zool

13-01-2023

#8302‍

266 comments

Kirby verdient het!