Werk aan je ritmegevoel in Melatonin voor Nintendo Switch

0

Ontwikkelaar Half Asleep kondigt Melatonin aan voor onder andere de Nintendo Switch. Dit is een ritmespel waarbij “dromen en realiteit samenkomen”. 

Het spel roept qua gameplay direct Rhythm Heaven-gevoelens op (ken je ‘m nog?), waarbij je in allerlei bijzondere scenario’s opdrachten moet voltooien op de maat van de muziek. Melatonin legt de focus op wat langere levels: zo moet je over smartphones springen, je bankpasje swipen en interdimensionale honkballen slaan.

Melatonin kent een practice mode en andere hulpopties voor mensen die niet bekend zijn met het genre.

Volgens de ontwikkelaars verkent Melatonin de relatie tussen onze dromen en hetgeen dat we meemaken dat we wakker zijn. Op deze surrealistische manier kom je steeds meer te weten over het hoofdpersonage, terwijl je dieper en dieper in diens droomwereld duikt.

Melatonin staat op de planning voor Q3 2022.

Deel dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!