We zijn nog niet van Sonic af: nieuwe film en serie aangekondigd

  • Nieuws

  • 18 feb 22 om 00:25

  • Jeroen

  • 1

SEGA heeft een aantal nieuwe projecten aangekondigd rondom onze favoriete blauwe egel, en hiervoor werken ze samen met Paramount.

Ze hebben bevestigd dat er een derde Sonic-film komt, maar ook een heuse live-action-serie. Deze serie verschijnt op de streaming-dienst Paramount+, en fans van Idris Elba kunnen hun hart ophalen: hij speelt wederom de rol van Knuckles, en de serie zal grotendeels om hem draaien.

Haruki Satomi, de CEO van SEGA Corporation zei het volgende:

We zijn blij om aan te kondigen dat de derde Sonic-film en een nieuwe serie in ontwikkeling zijn. We hebben een uitstekende samenwerking met Paramount, en daar gaan we in 2022 mee verder. 2022 wordt een belangrijk jaar voor de franchise, want de tweede film komt in april uit en de nieuwe game, Sonic Frontiers, volgt daarna. Sonic is al dertig jaar geliefd door zijn fans en we kijken er naar uit om ze nog veel meer dingen te laten zien.

Een specifieke datum voor deze twee projecten weten we op het moment nog niet. Ga jij de films en/of de serie kijken? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Teenage Mutant Ninja Turles als roguelike in TMNT: Splintered Fate

0

Nieuws Teenage Mutant Ninja Turles als roguelike in TMNT: Splintered Fate

20-04-2024

1

Martijn

Metroid-banner duikt op in Twitterprofiel Retro Studios

2

Nieuws Metroid-banner duikt op in Twitterprofiel Retro Studios

18-02-2022

4

Erik

Monster Hunter Rise-update brengt nieuwe armor en wapens met zich mee

2

Nieuws Monster Hunter Rise-update brengt nieuwe armor en wapens met zich mee

18-02-2022

1

Jeroen

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

19 feb 22 om 11:25

#3744‍

5393 XP | 1039 comments

Hoe was die eerste film eigenlijk? Ik was zelf niet echt geneigd hem te zien maar ben wel benieuwd hoe die uiteindelijk is ontvangen nadat ze Sonic's design hadden aangepast.