Wave 1 Xenoblade-profieliconen nu beschikbaar via NSO

  • Nieuws

  • 2 dagen geleden

  • Robin

Abonnees van Nintendo Switch Online kunnen tot en met 29 juni wekelijks nieuwe Xenoblade Chronicles profieliconen ontvangen!

Wie lid is van Nintendo Switch Online, kan elke week nieuwe profieliconen ontvangen gebaseerd op de games Xenoblade Chronicles franchise. Nintendo brengt de iconen uit in vijf rondes, waarvan de eerste nu beschikbaar is. De eerste wave staat in het teken van het recentelijk verschenen Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed.

Wave 2 staat in het teken van de Xenoblade Chronicles die op de Nintendo Wii uitkwam. De iconen die worden getoond is artwork van het origineel. In 2020 kwam de Definitive Edition uit of deze art ook wordt gebruikt in deze Wave nog niet bekend. Wave 3 staat dan weer in het teken van Xenoblade Chronicles 2 die in 2018 uitkwam en Wave 4 en 5 staan in het teken van Xenoblade Chronicles 3.

Ga jij de Xenoblade-profieliconen verzamelen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Guinness World Records: TotK snelst verkopende Nintendo-game aller tijden

0

Nieuws Guinness World Records: TotK snelst verkopende Nintendo-game aller tijden

28-05-2023

1

Rik

Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

0

Special Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

28-05-2023

3

Ness

Maandag 29 mei 20:30 – Koopa Café Live Podcast

0

Podcast Maandag 29 mei 20:30 - Koopa Café Live Podcast

27-05-2023

1

Robin

Reageer als eerste!