Wat spelen jullie dit weekend? [29 oktober]

  • Nieuws

  • 29 okt 22 om 11:15

  • Erik

Tijd voor het weekend! En net als afgelopen week, zijn wij heel benieuwd wat jullie dit weekend allemaal spelen!

Maar eerst:

Dit gebeurde er afgelopen week

Deze week bracht Nintendo een gigantische patch uit voor Splatoon 3. Deze kwam vol handige toevoegingen en bug fixes. Helaas zorgde de update er ook voor dat er een grote bug kwam in Bazookarper. Oeps. Gelukkig is de geliefde spelmodus inmiddels weer speelbaar. Ook Niantic was niet helemaal handig bezig. Ze introduceerden de illusie-Pokémon Zorua in de game via een evenement in teken van Shuppet. Maar ook dat ging niet helemaal goed.

In bugvrij nieuws: The Pokémon Company liet ons kennis maken met een nieuw zakmonster: Greavard. Woef! Vinden jullie ook niet dat ze Pokémon de laatste tijd op steeds leukere wijzes onthullen? Daarnaast mogen we een nieuw Game op Proef-spel proberen: OBAKEIDORO! Community-lid Paul noemt het co-op-spelletje vooral geschikt voor kinderen. Ook kwam naar buiten dat *ademt in*, Sonic Prime in december naar Netflix komt, Phil Spencer Call of Duty graag op de Switch ziet, de Autumn Tour volgende week begint in Mario Kart Tour en dat N64-platformer Glover op de Switch verschijnt.

Doen jullie vanavond ook mee aan de Autumn Cup van Mario Kart 8 Deluxe, georganiseerd door Nintendo Benelux?

Opvallende releases:

Wat spelen jullie dit weekend?

Dan is het nu tijd voor jullie speelplannen! Welke games houd jij je dit weekend mee bezig? De N1-UP-redactie trapt af!

Erik

Na de lovende review van Kitty begon het toch weer te kriebelen – dus ik heb Elder Scrolls V: Skyrim aangeschaft voor de Nintendo Switch. En ik vermaak me er weer kostelijk mee! Vooral die rugzak is een epische toevoeging. Verder ben ik in voorbereiding op Scarlet & Violet lekker Pokémon Ultra Moon aan het spelen.

Dreon

Dit weekend ga ik natuurlijk ongegeneerd Bayonetta 3 spelen. Demonen of engelen, maakt niet uit – ik hak ze allemaal in de pan! Ik kijk stiekem al een tijdje uit naar dit spel en ben dan ook benieuwd hoe het uitpakt. Ook ben ik erg benieuwd naar het stemwerk van Jennifer Hale. Eén ding is zeker: dit wordt een top weekend vol geweld.

Mitch

Mijn vriendin heeft er alle begrip voor dat Bayonetta (3) dit weekend alle aandacht krijgt. Heus. Echt waar.

Dreon, Mitch en Robin zijn dit weekend in de ban van de charmes van Bayonetta. En geef ze eens ongelijk.

Evelyne

Er zijn zoveel spellen die ik wil spelen.. maar tijd tekort. Zo speel ik Pokémon GO om de Vulpix met het outfitje te krijgen, Pokémon Unite om een pompoenhoofd te krijgen en zelfs Runescape en Overwatch 2. Zoveel Halloween events.. maar zo weinig tijd. Door de hitte kan ik mijn Lucario cosplay niet uittesten, want dat overleef ik niet. Verder ben ik bezig met een videoreview te maken van de Master Ball-replica. Ik moet oprecht bekennen dat het echt de beste bal van allemaal is. Doe ik ook nog iets minder Halloween eventigs? Jazeker! Ik spetter erop los in Splatoon 3 en zorg dat iedereen naar de haaien gaat.. of ik word zelf gewipeout..ach, ik heb plezier dat is het belangrijkste.

Rik

Er wordt wel gezegd dat oorlog de hel op aarde is, maar wie dat zegt heeft duidelijk nog nooit Valkyria Chronicles 4 gespeeld! Mijn avonturen aan het front van de Second Europan War (EWII) gaan dit weekend vrolijk door. De helden van Squad E hebben zojuist de Siegval Line doorbroken en daarmee is de invasie van the Empire volledig teruggedrongen. De tegen-invasie is begonnen! Ook beginnen de relaties tussen de hoofdpersonages zich te ontwikkelen, precies op tijd om getest te worden door de ontberingen die the Federation te wachten staat in vijandelijk gebied. Ja, oorlog kan best leuk zijn… als je het veilig op de bank speelt.

Robin

Ik denk dat het Bayonetta 3 voor mij wordt dit weekend! 😀

Rik voert dit weekend oorlog. Gelukkig is dat in Valkyria Chronicles 4 geen hel op aarde.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

0

Special Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

03-02-2023

1

Rik

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Discussieer met ons mee! 8

Selan

29-10-2022

#7316‍

241 comments

Ook ik ga samen met de heks der heksen even flink wat lugubere monsters en ander gespuis een kopje kleiner maken!

ageQned

29-10-2022

#7317‍

185 comments

Bayonetta 3, Nascar Rivals en No Man’s Sky

Fl@ppy

29-10-2022

#7318‍

295 comments

vanmorgen Keves Castle doorlopen. Mooi stukje verhaal, maar redelijk voorspelbaar einde.  Rest van het weekend staat in het teken van mijn jongste dochtertje die vandaag 1 is geworden.

Mitch

29-10-2022

#7319‍

339 comments

Ja, wie zag niet aankomen wie N is haha. Wat een twist.

lifegiving

29-10-2022

#7321‍

254 comments

Gaat er iemand toevallig ook vanavond racen met de Autumn Cup?

Dabsol-Tamadachi

29-10-2022

#7325‍

261 comments

Jazeker, vanavond sta ik in MK8DX stipt om 19:00 op de startlijn op voor de Nintendo Benelux Herfst Cup zoveel mogelijk punten bij elkaar te sprokkelen.

lifegiving

29-10-2022

#7326‍

254 comments

Dan kom ik je misschien zo tegen !

rob1N

29-10-2022

#7322‍

668 comments

Sparks of Hope net binnen, dus daar vermaak ik me wel ff mee =)