WarioWare washitapes beschikbaar op My Nintendo

  • Nieuws

  • 9 nov 21 om 20:47

  • Rik

  • 0

Nintendo laat weten dat ze Wario-washitapes hebben toegevoegd aan de beloningen van de Europese My Nintendo Store. Voor 500 platinapunten + verzendkosten kun je met de tape aan de slag.

Washitape is een decoratieve tape met weinig plakkracht, enigszins vergelijkbaar met schilderstape. Omdat washitapes relatief weinig plakkracht hebben kan het ook weer makkelijk verwijderd worden zonder schade. Washitape wordt voornamelijk gebruikt om objecten op te vrolijken en bij knutselprojecten. Deze washitape is in het thema van WarioWare: Get it Together!. Per set krijg je drie washitapes: Een gele met verschillende Wario-afbeeldingen, een groene met het logo van de snor en neus van Wario en een blauwe met de andere personages uit WarioWare: Get it Together!.

Opgelet: Fysieke producten van My Nintendo zijn enkel te bestellen als je in bezit bent van een creditcard. Naast de 500 platinapunten moeten de verzendkosten van €6,99 apart worden voldaan. My Nintendo accepteert hiervoor alleen creditcard-betalingen.

Op My Nintendo is geregeld leuke merchandise te vinden. Zo werden er eerder een Zelda-smartphonering en een carddoosje voor 8 Switch-games toegevoegd aan het assortiment.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Pepper Grinder main image N1UP

0

Review Pepper Grinder - Wonderlijker dan Mario

28-03-2024

2

Mitch

Monster Hunter Stories 2-spirits nu voor iedereen in Super Smash Bros. Ultimate

2

Nieuws Monster Hunter Stories 2-spirits nu voor iedereen in Super Smash Bros. Ultimate

09-11-2021

0

Jeroen

Lanceertrailer voor RPG Blue Reflection: Second Light

0

Media Lanceertrailer voor RPG Blue Reflection: Second Light

09-11-2021

0

Jeroen

Reageer als eerste!