Demo beschikbaar voor Super Mario 3D World + Bowser's Fury in Verenigde Staten

  • Nieuws

  • 17 mei 22 om 16:55

  • Rik

  • 1

In de Amerikaanse eShop is onverwachts een demo beschikbaar gekomen voor Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Op moment van schrijven kunnen wij in Europa nog niet aan de slag met de demo.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury kwam in februari 2021 uit voor de Nintendo Switch en is een port van Super Mario 3D World op de Wii U. Als extraatje werd de Bowser’s Fury-sectie toegevoegd die niet in het origineel zat. Onze Willem noemde de game ‘de perfecte platformer’ en deelde een 9,5 uit in zijn review. Ook was de game volgens GfK in 2021 de best verkochte game in Nederland. Nintendo of America wil de game duidelijk nog extra kracht bij zetten door een gratis demo beschikbaar te maken. De Europese eShop heeft op dit moment nog geen demo beschikbaar. Maar het ligt het voor de hand dat ook wij op korte termijn met een demo aan de slag kunnen. Zodra dit het geval is lees je dat natuurlijk op N1-UP!

Het is niet voor het eerst dat Nintendo onverwachte demo’s dropt in de eShop: Kirby en de Vergeten Wereld en Metroid Dread gingen Super Mario 3D World + Bowser’s Fury al voor.

Heb jij Super Mario 3D World + Bowser’s Fury al gespeeld? En zo niet, zo een demo jou kunnen overhalen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: nintendo.com (Nintendo of America)

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

First 4 Figures komt met PVC figure van Mipha uit Breath of the Wild

5

Nieuws First 4 Figures komt met PVC figure van Mipha uit Breath of the Wild

17-05-2022

3

Martijn

SEGA deelt gameplaytrailer van Sonic Origins

2

Media SEGA deelt gameplaytrailer van Sonic Origins

17-05-2022

5

Erik

Discussieer met ons mee! 1

reporterdavid

17 mei 22 om 18:28

#4973‍

1196 XP | 238 comments

Laat maar komen.